26 Φεβρουάριος 2013, 08:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:01

Η αδικοχαμένη Μαριάντζελα στη νεροποντή της Αθήνας

  • Η αδικοχαμένη Μαριάντζελα στη νεροποντή της Αθήνας

Θρήνος για τη νεαρή κοπέλα που έχασε την ζωή της από την δυνατή νεροποντή που έπληξε την Αττική, Την περασμένη Κυριακή συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Μαριάντζελα Ματράγκου.

Η άτυχη κοπέλα ήταν μόλις 27χρονών ξεκίνησε να πάει στη δουλειά αλλά δεν έφτασε ποτέ  εκγλοβίστηκε στο δρόμο στη Λεωφόρο Αμαρουσίου-Χαλανδρίου που έγινε χείμαρρος και το μικρό μαύρο αυτοκίνητο της κοπέλας ακινητοποιήθηκε, όπως και πολλά άλλα.

Κάποιοι οδηγοί βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους και αναζήτησαν καταφύγιο σε μια στάση. Εκείνη φοβήθηκε κι έμεινε στο αυτοκίνητο. Η άτυχη κοπέλα βοβήθηκε κάλεσε από το κινητό της τη μητέρα της και της μιλούσε με την μητέρα της περίπου για μία ώρα λέγοντάς της  " Μαμά φοβάμαι"

Ποια ήταν όμως η  27χρονη;

Η κοπέλα που ονομάζεται  Μαριάντζελα Ματράγκου που έχασε τη ζωή της από ανακοπή καρδιάς.

Πρόκειται για  μια δυναμική και με πολύ καλές σπουδές και όμορφη κοπέλα, στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας.

– με πολλές φιλοδοξίες για τη ζωή και με πολλά ενδιαφέροντα – ήταν η 27χρονη Μαριάντζελα Ματράγκου, η οποία έχασε τη ζωή της εντελώς άδοξα κατά τη διάρκεια της νεροποντής που έκανε αδιάβατη Όπως δυστυχώς αποδείχθηκε, η μοίρα είχε άλλα σχέδια…

Η Μαριάντζελα Ματράγκου είχε σπουδάσει οικονομολόγος στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο οποίο και είχε τελειώσει το τμήμα Λογιστικής και Οικονομίας. Στη συνέχεια είχε κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ίδιο Πανεπιστήμιο και είχε αποκτήσει το περιζήτητο για τα στελέχη επιχειρήσεων MBA (Master of Business Administration).

Εργαζόταν από τον περασμένο Μάρτιο σε εταιρεία-κολοσσό στον κλάδο των αναψυκτικών, σαν αναλυτής οικονομικών εκθέσεων αρχικά, για να προαχθεί σε οικονομικό αναλυτή (Financial Analyst) πριν από ένα περίπου μήνα.

Η Μαριάντζελα στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής 22/2/2013, έχασε τη ζωή της τόσο άδοξα βυθίζοντας σε θλίψη τους γονείς της, τους φίλους και συναδέλφους της, αλλά και το Κουτσοπόδι Αργολίδας, την πατρογονική κωμόπολη.

Σε βαρύ κλίμα πένθους έγινε την Κυριακή στις 11:30 το πρωί στο Κουτσοπόδι Αργολίδας η κηδεία της 27χρονης Μαριάντζελας Ματράγκου, που τόσο άδικα έχασε τη ζωή της από τη θεομηνία της Παρασκευής στη Λεωφόρο Αμαρουσίου-Χαλανδρίου.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό της κοπέλας. Οι γονείς της συντετριμμένοι, χωρίς να μπορούν να πιστέψουν ότι η μοναχοκόρη τους δεν είναι πια μαζί τους υποβασταζόμενοι από τον γιο τους αποχαιρέτισαν το σπλάχνο τους!

Όπως αναφέρει το star.gr, η άτυχη Μαριάντζελα τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνη της στην Αθήνα μακριά από την οικογένειά της, αφού σπούδαζε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια δούλευε σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία.

Πηγή: madata.gr