25 Φεβρουάριος 2013, 11:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Οκτώβριος 2014, 13:34

Πρασοτήγανο

  • Πρασοτήγανο

Το πρασοτήγανο είναι ομελέτα με πράσα, άλλα εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φρέσκα κρεμμυδάκια.

ΥΛΙΚΑ
  • 3 μεγάλα πράσα ή 7-8 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 3 αυγά
  • λίγο αλεύρι
  • λάδι για το τηγάνισμα
  • αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Κόβουμε τα πράσα ή τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες, τα αλατίζουμε και τα βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν.
  2. Τοποθετούμε το τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε λίγο λάδι. Πασπαλίζουμε τα πράσα με λίγο αλεύρι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι να μαραθούν. Χτυπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε πάνω στα πράσα.
  3. Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.

Καλή σας όρεξη!

Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr