25 Φεβρουάριος 2013, 08:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:02

Μπουτάρης: Ποιός είπε πως θέλω να στήσω άγαλμα του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη;

  • Μπουτάρης: Ποιός είπε πως θέλω να στήσω άγαλμα του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη;

Εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης απαντά στους επικριτές του πως ουδέποτε είχε την πρόθεση να στήσει άγαλμα του Κεμάλ στην πόλη.

Aπαντήσεις στους επικριτές του θέλησε να δώσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Θεσσαλονίκης.

Απαντώντας στις φήμες που τον ήθελαν να παρεμβαίνει στην αναμέτρηση για την προεδρία του ΦΟΔΣΑ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σχολίασε:
«Η Θεσσαλονίκη όντας ο μεγαλύτερος παραγωγός (απορριμμάτων), έχει λέγειν. Έχω μία μαγική ιδιότητα να ελκύω τα διαστρεβλωμένα παραπολιτικά.Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου το πρωί σκοτώθηκα πάλι με τον Τσίτουρα, τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό, γιατί με πήρε και μου είπε «γιατί με είπες ψεύτη». Δεν τον είπα εγώ τον Τσίτουρα ψεύτη. Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Να σας πω και ένα άλλο. Έχουνε βγάλει ότι εγώ θέλω να στήσω άγαλμα του Κεμάλ στην πόλη. Θα ήμουν πολύ βλάκας για να λέω τέτοια πράγματα».

Πηγή: thestival.gr