23 Φεβρουάριος 2013, 11:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:02

Ποντιακοί Σύλλογοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση φίλων Στέλιου Καζαντζίδη

  • Ποντιακοί Σύλλογοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση φίλων Στέλιου Καζαντζίδη

Ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νέας Ιωνίας – Ηρακλείου έκοψαν την βασιλοπιτα τους και δεν θα μπορουσαν να λείπουν από την εκδήλωση Ποντιακοί Σύλλογοι.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νέας Ιωνίας – Ηρακλείου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ηλέκτρας Αποστόλου στο Ηράκλειο Αττικής με πολλή μεγάλη επιτυχία.

Η μεγάλη προσέλευση κόσμου, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και αυτό μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες.

Την εκδήλωση άνοιξε το παιδικό χορευτικό μας χορεύοντας τσάμικο –χασάπικο – χασαποσέρβικο και συρτό.

Τίμησαν την εκδήλωση μας και τους ευχαριστούμε θερμά εκπρόσωποι από άλλους συλλόγους "φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη’’ από όλες τις περιοχές της ελληνικής γης, από διάφορα σωματεία και φυσικά Ποντιακοί σύλλογοι, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Αθηνών κος Κωνσταντίνος Μανιάτης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος, επικεφαλής της παράταξης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» η Μαριάννα Ζούρου, και ο Γιώργος Ππαδημητρίου ο αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Φώτης Τσοπάνογλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Λαζαρίδης , Δέσποινα Θωμαϊδου ο υπεύθυνος για κοινωνικό παντοπωλείο Κυριόγλου Δημήτρης και ο ιδρυτής του συλλόγου και πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής για το συνέδριο Νίκος Παναγόπουλος. Μαζί μας ήταν και ο μεγάλος στιχουργός πολλών επιτυχιών του Στ. Καζαντζίδη Βαγγέλης Ατραϊδης. Καθώς και φίλοι και συγγενείς του Στέλιου Καζαντζίδη από τη γειτονιά του στη Νέα Ιωνία.

Οι προσπάθειες μας να διατηρήσουμε στη μνήμη μας τον κορυφαίο Πόντιου καλλιτέχνη που τραγούδησε όσο κανένας άλλος την ξενιτιά, την προσφυγιά, την αγωνία, τον πόνο και την ελπίδα όσων μοχθούσαν και μοχθούν για ένα καλύτερο αύριο θα είναι συνεχείς και ουσιαστικές.

Όλοι, το διοικητικό συμβούλιο ,τα μέλη και φίλοι του συλλόγου συμφώνησαν να συμμετέχουμε και στην επόμενη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου καθώς και σε ότι άλλο μας ζητηθεί από την κοινωνική υπηρεσία.

Παρακαλέσαμε όλους τους εκπροσώπους των Δήμων να μας απευθύνουν ένα μικρό χαιρετισμό και να κόψουν ένα μικρό κομμάτι γιατί θέλαμε να δώσουμε το λόγο σε όλους τους εκπροσώπους των σωματείων, συλλόγων οι οποίοι μέσα από τη δράση τους προάγουν τον πολιτισμό μας διατηρούν ζωντανή και ακέραιη την ιστορία και τις παραδόσεις του λαού μας

Επίσης παρευρέθηκαν και έκοψαν κομμάτι στην πίτα μας :

Λεβειδιώτης Γιώργος, Λεβειδιώτη Μαρία ο ιδρυτής και η πρόεδρος από το ΑΓΝΑΝΤΙ Μουσείο Στ. Καζαντζίδη που βρίσκεται στην Παλλήνη, ο πρόεδρος του Σύλλογου φίλων Στ. Καζαντζίδη ΥΠΑΡΧΩ ΕΥΒΟΙΑΣ Χρήστος Κουτσαύφτης μαζί με τον Μιχάλη Μιχαϊλίδη, Τσοπανάκης Κώστας πρόεδρος του Σύνδεσμου Αλαγιωτών,  Περσίδης Στράτος πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων η "ΡΩΜΑΝΙΑ", Στρατής Μανώλης πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ν. Ιωνίας μαζί με τη γραμματέα κα Μαρία Λαγουδάκη,  Ραυφτόπουλος Θανάσης πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιώτων Ν. Ιωνίας, Γεωργαλής Γιάννης πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Ιωνίας "ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ", Γιώτης Ψυλλάκης από το σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης "Εύξεινος Πόντος"

Έπαιξε η ορχήστρα "Των Φίλων Στ. Καζαντζίδη" καλλιτεχνική διεύθυνση: Σαράντου Αρβανίτη, Μπουζούκι: Νίκος Χόϊκας, Κιθάρα: Σαράντος Αρβανίτης, Αρμόνιο: Γιώργος Τουμπερλέκι: Σωτήρης Νικολάου, Τραγούδι: Γιώργος Ροδακίδης - Σαράντος

Το φλουρί ήταν στο κομμάτι που έκοψε ο πρόεδρος των Ρουμελιωτών Θανάσης Ραυτόπουλος και το αφιέρωσε στον Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Αθηνών κο Κων/νο Μανιάτη .

Και του Χρόνου!

Gallery