23 Φεβρουάριος 2013, 11:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:02

Μαμά πνίγομαι, τα τελευταία λόγια της 23χρονης

  • Μαμά πνίγομαι, τα τελευταία λόγια της 23χρονης

Η άτυχη νεαρή 23χρονη κόπελα που πέθανε χθες τηλεφώνησε στην μητέρα της τρομοκρατημένη και της είπε πως πνίγονταν που ήταν και τα τελευταία της λόγια πριν καταρρεύσει.

Δεν μπορούν να συνέλθουν οι γονείς της άτυχης κοπέλας που χθες έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της νεροποντής που έπνιξε την Αθήνα. Η άτυχη κοπέλα είχε ξεκινήσει από το σπίτι της για τη δουλειά, ωστόσο η μοίρα της επιφύλασσε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι.

Στον δρόμο για την δουλειά το αυτοκίνητό της έπεσε σε μια λακκούβα κόλλησε στα νερά και η ίδια τρόμαξε. Σύμφωνα με το Star πανικόβλητη τηλεφώνησε στην μητέρα της. «Μαμά, φοβάμαι, πνίγομαι», είπε κλαίγοντας, «μπήκαν νερά στο αμάξι...», είπε αλλά μετά κόπηκε η γραμμή.

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της 23χρονης Μαρίας-Αγγελικής Ματράγκου. Αμέσως η μητέρα της τηλεφώνησε στους συναδέλφους για βοήθεια. Την ίδια ώρα οδηγοί που ήταν κοντά στο σημείο προσπαθούσαν να την βοηθήσουν, την έβγαλαν έξω και την ξάπλωσαν στο οδόστρωμα. Η νεαρή όμως αργότερα κατέρρευσε.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο όπου η ομάδα του νοσοκομείου προσπάθησε να την συνεφέρει, αλλά η κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις της.

«Oταν έφτασε εκεί το ασθενοφόρο η κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις της. Προσπάθησαν και οι εργαζόμενοι μέσα στο ασθενοφόρο με απινιδωτή να την επαναφέρουν όμως δεν γινόταν τίποτα».