23 Φεβρουάριος 2013, 09:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:02

Συνάντηση Ποντίων με τον Δήμαρχο Δράμας και Ιβάν Σαββίδη

  • 5 & 6 Δεκ 2012: Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Δράμα

Συνάντηση θα πραγματοποιήσουν οι Πόντιοι από την πρώην ΕΣΣΔ με τον Δήμαρχο Δράμας και επροσώπους του Ιβάν Σαββίδη την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που αφορούν ομογενείς παλιννοστούντες.

Συνάντηση θα έχουν οι παλιννοστούντες από την πρώην ΕΣΣΔ με τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χαρακίδη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:30 μ.μ. σε αυτήν θα παραβρεθούν και εκπρόσωποι του Έλληνα ομογενή Ιβάν Σαββίδη ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρόεδρος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων και πρόεδρο της Επιτροπής Ελληνορωσικής Φιλίας της Ρωσικής Βουλής, μάλιστα ο κ. Ιβάν Σαββίδης θα απευθύνει χαιρετισμό και θα παρακολουθήσει την συνάντηση μέσωδιαδικτύου.

Σε αυτήν πρόκειται να συζητηθούν τα προβλήματα που αφορούν τους ομογενείς παλιννοστούντες από την πρώην ΕΣΣΔ και να προταθούν λύσεις. Όπως είναι γνωστό ο δήμος της Δράμας έχει αγαστή συνεργασία με τους εκπροσώπους των παλιννοστούντων, απόδειξη, το κάλεσμα και οι επαφές που είχε στο το πρόσφατο ταξίδι του ο Δήμαρχος Δράμας Κυριακού Χαρακίδης στην Τιφλίδα.

Πηγή: dramini.gr