21 Φεβρουάριος 2013, 18:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:02

Νεκρούς σοκολατένιους στρατιώτες έστειλαν στον Ομπάμα

  • Νεκρούς σοκολατένιους στρατιώτες έστειλαν στον Ομπάμα

Θέλοντας να περάσουν ένα αντιπολεμικό μήνυμα τα μέλη μιας οργάνωσης κατά των πολεμικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ, της Fresh Juice Party αποφάσισαν να στείλουν για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου νεκρούς σοκολατένιους στρατιώτες.

Το μακάβριο αυτό δώρο έλαβαν οι σύμβουλοι του Αμερικανού Προέδρου, οι βουλευτές και οι γερουσιαστές της χώρας καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη απο τον χώρο της βιομηχανίας οπλικών συστημάτων.

Την ιδέα του... πρωτότυπου δώρου την είχε ένα κίνημα ακτιβιστών το FUBAR από την Καλιφόρνια το οποίο σκέφτηκε να διαμαρτυρηθεί εναντίον της αποστολής αμερικανών στρατιωτών στα μέτωπα του πολέμου στέλνοντας σε 5.000 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Μπαράκ Ομπάμα, νεκρούς από σοκολάτα.

Το Κίνημα FUBAR (Fu@@d Up Beyond All Recognition) δήλωσε ότι ήθελε να στείλει ένα αντιπολεμικό μήνυμα και όπως ανέφεραν στην αμερικανική Huffington Post δεν έλαβαν καμία απάντηση ως τώρα από τους παραλήπτες.

Τα σοκολατάκια στάλθηκαν μέσα σε ένα κουτί - φέρετρο και είχαν τη μορφή ακρωτηριασμένων στρατιωτών ή άλλων με βγαλμένα μάτια και διαλυμένα πρόσωπα.

«Δεν είναι αστείο να σκοτώνονται άνθρωποι. Επισημαίνουμε στην κυβέρνηση τι μοίρα επιφυλάσσει στις ανθρώπινες υπάρξεις. Ισως το μήνυμα να είναι σκληρό αλλά απηχεί κάτι πολύ χειρότερο. Οι στρατιώτες πάνε στο μέτωπο μέσα σε ένα κουτί και μας επιστρέφονται σε κομμάτια».

Δείτε το βίντεο...