21 Φεβρουάριος 2013, 08:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:03

Η Ελληνική μπύρα ταξιδεύει στην Κίνα

  • Η Ελληνική μπύρα ταξιδεύει στην Κίνα

Έχοντας ήδη παρουσία σε 15 αγορές του εξωτερικού από τις αρχές του 2012, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συνεχίζει την επένδυση στην εξωστρέφεια, επεκτείνοντας την εξαγωγική της δραστηριότητα και στην αγορά της Κίνας.
 
Στο πλαίσιο αυτό, τα στελέχη της Διεύθυνσης Εξαγωγών της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας υποδέχτηκαν ένθερμα τους επικεφαλής της ομάδας πωλήσεων του συνεργάτη-εισαγωγέα της από την Κίνα. Συγκεκριμένα, η κινεζική αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στο υπερσύγχρονο ζυθοποιείο της εταιρείας, ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προϊόντα και πραγματοποίησε γευστικές δοκιμές.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, θεωρώντας ιδιαίτερα σημαντική την εν λόγω αγορά, ανέλυσε και υποστήριξε πλήρως το πλάνο διείσδυσής της σε αυτήν, όπως της παρουσιάστηκε, δίνοντας αρχικά έμφαση στο κομμάτι της νοτιοδυτικής Κίνας, με κέντρο τη Σαγκάη, προς το λιμάνι της οποίας «ταξιδεύουν» ήδη τα πρώτα containers με τα προϊόντα της εταιρείας.

Παράλληλα, ως στόχος για την επόμενη τριετία, συμφωνήθηκε η σταδιακή επέκταση της διανομή των FIX Hellas και FIX Dark, στο σύνολο της αχανούς κινεζικής αγοράς.

Πηγή: euro2day.gr