19 Φεβρουάριος 2013, 16:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:03

Αναστασιάδης: Δώρο της Παναγιάς το αυτογκόλ

  • Αναστασιάδης: Δώρο της Παναγιάς το αυτογκόλ

Ο τεχνικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» των Χανίων, Άγγελος Αναστασιάδης, χαρακτήρισε ως δώρο της Παναγιάς το αυτογκόλ με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την ομάδα που έχει με παιδιά από τα «σπλάχνα» του συλλόγου.

«Είχαμε τη ευκαιρία να προηγηθούμε με αυτογκόλ δώρο της Παναγιάς. Κάναμε το δεύτερο γκολ κι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί μπορούσαμε από το πρώτο ημίχρονο να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι», ήταν το πρώτο του σχόλιο.

Και συνέχισε: «Είπαμε στο δεύτερο ημίχρονο να μη δηχθούμε γκολ στα πρώτα λεπτά γιατί ο ΟΦΗ θα έμπαινε στο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος μετά, αλλά όχι χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες. Απλά μας κρατούσε σε αγωνία. Μετά το 3-1 τα πράγματα τελείωσαν. Δεν παίξαμε πολύ καλά. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την Παναγία γιατί έβαλε το χέρι της».

Αναφορικά με τον ΟΦΗ, απάντησε: «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και στον προπονητή του που έφτιαξε ομάδα καλή με παιδιά δικά σας. Εύχομαι να μείνουν κι οι δύο στην κατηγορία. Το πρώτο γκολ ναι έκρινε την εξέλιξη του αγώνα, αλλά η αποβολή ενήργησε αρνητικά για εμάς. Κινδυνέψαμε γιατί θεωρήσαμε ότι είχε τελειώσει το ματς. Κινδυνεύαμε όπως μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο από στραβοκλωτσιά, χαζό μαρκάρισμα ή στημένο».

Πηγή: onsports.gr