19 Φεβρουάριος 2013, 15:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:03

Ο Πιστόριους περιγράφει πώς σκότωσε τη Ρίβα

  • Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Πιστόριους

Σήμερα στο δικαστήριο ο Όσκαρ Πιστόριους περιέγραψε πώς σκότωσε την αγαπημένη του, Ρίβα Στίνκαμπ!

"Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πως κατηγορούμαι για φόνο εκ προμελέτης, την στιγμή που δεν είχα σκοπό να σκοτώσω την φίλη μου. Δεν έχω σκοπό να φύγω από την χώρα, αφού αγαπώ την χώρα μου. Το σπίτι μου εκτιμάται σε 5 εκατομμύρια ράντ. Η επαγγελματική μου καριέρα μου αποφέρει εισόδημα 5,6 εκατομμυρίων ράντ το χρόνο. Οι επενδύσεις μου είναι πάνω από 1 εκατομμύριο ράντ", είπε χαρακτηριστικά ο παραολυμπινίκης.

"Συμφωνήσαμε να περάσουμε το βράδυ μαζί. Στις 10 ήμασταν στην κρεβατοκάμαρα. Εκείνη έκανε γιόγκα, κι εγώ έβλεπα τηλεόραση και δεν φορούσα τα προσθετικά μου πόδια. "Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι. Κι εκείνη ένιωθε το ίδιο όπως εγώ.". Ξεσπά σε κλάματα και δεν μπορεί να συνεχίσει!

Μετά από λίγο και αφού είχε ηρεμήσει συνεχίζει: "Πέσαμε στο κρεβάτι και αποκοιμηθήκαμε. Έχω πέσει και στο παρελθόν θύμα επίθεσης και για τον λόγο αυτό έχω πάντα δίπλα μου ένα όπλο 9 χιλιοστών. Βγήκα στο μπαλκόνι και άκουσα θόρυβο από την τουαλέτα. Αισθάνθηκα ότι απειλούμαι. Άρχισα να φωνάζω "βγες έξω από την τουαλέτα!" Ήταν σκοτεινά και νόμιζα ότι η Ρίβα ήταν ακόμα σο κρεβάτι. Καθώς δεν φορούσα τα προσθετικά μου πόδια αισθάνθηκα ευάλωτος και για τον εαυτό μου και για την Ρίβα. Φοβήθηκα ότι κάποιος είχε μπει στο σπίτι.

Η Ρίβα δεν ήταν στο κρεβάτι. Τότε πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί να ήταν στην τουαλέτα. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη.
Άνοιξα την πόρτα και η Ρίβα ήταν ζωντανή. Κάλεσα το ΕΚΑΒ την σήκωσα στα χέρια μου και την κατέβασα κάτω. Προσπάθησα να την επαναφέρω αλλά πέθανε στα χέρια μου.

Εύχομαι το σύστημα δικαιοσύνης της Νοτιας Αφρικής και τα γεγονότα να δείξουν ότι δεν δολοφόνησα την Ρίβα.

Δεν έχω καμία πρόθεση να καλέσω μάρτυρες. Δεν έχω προηγούμενες καταδίκες. Δεν μου αρέσει η βία»

Πηγή: gossip-tv.gr