18 Φεβρουάριος 2013, 11:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 19:50

Ο ετήσιος χορός των Κομνηνών Ροδοχωρίου τα είχε όλα!

  • Ο ετήσιος χορός των Κομνηνών Ροδοχωρίου τα είχε όλα!

Ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωρίου "Οι Κομνηνοί" τα είχε όλα! Πολύ χορό, κόσμο και βραβεύσεις.

Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του το χορό του παρά την κρίση, μιας και ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού το κέντρο γέμισε ασφυκτικά και το κέφι χτύπησε κόκκινο.

Διακρίθηκαν για άλλη μια φορά τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωρίου "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ" τα οποία μας έκαναν περήφανους για άλλη μια φορά και απέσπασαν παρατεταμένο χειροκρότημα.

Ο Σύλλογος τίμησε με πλακέτα τον Ροδοχωρίτη Καθηγητή Καρδιολογίας και πρόεδρο της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος Απόστολο Ευθυμιάδη, αλλά και το χοροδιδάσκαλο του συλλόγου Κώστα Βασιλειάδη.

Το Σύλλογο μας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων πολλοί επώνυμοι όπως ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νάουσας Γιώργος Αδαμίδης, οι αντιδήμαρχοι Νάουσας Παύλος Αδαμίδης, Θωμάς Βράτσης και η Δημοτικός σύμβουλος Νόπη Τσαγγαλίδου.

Επίσης παρόν στο χορό έδωσαν εκπρόσωποι από τους συλλόγους: Εύξεινος Λέσχη Νάουσας, Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής, Εύξεινος Λέσχη Μαρίνας, Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Γιαννακοχωρίου, Σύλλογος Βλάχων Νάουσας, και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης Κώστας Ζαμανίδης.

Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο Σταύρος Πουλτίδης.

Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου "Οι Κομνηνοί"
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

Gallery