17 Φεβρουάριος 2013, 11:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:04

Απόλλων: Βλέπει μόνο την νίκη με τον Τύρναβο!

  • Απόλλων Καλαμαριάς: Διπλό ανόδου στο Κορδελιό

Έτοιμος να επανέλθει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς που αντιμετωπίζει σήμερα τον Τύρναβο στις 15:00.

Αποφασιστικότητα επικρατεί στο «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο, αφού ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Νίκη, που ίσως δώσει ακόμη μεγαλύτερο «αέρα» από τη δεύτερη θέση. Ο Απόλλων θέλει να «καθαρίσει» όσο πιο γρήγορα μπορεί και να πάρει τέτοια διαφορά, που να μην τίθεται θέμα διεκδίκησης του τίτλου. Είχε την ευκαιρία να το κάνει με το Βατανιακό και την Κασσιόπη εντός έδρας, δεν το εκμεταλλεύτηκε, ίσως το κάνει σήμερα και μάλιστα εκτός έδρας, τη στιγμή που Καρδίτσα και Κασσιόπη παίζουν εκτός έδρας επίσης.

Ένα πρόβλημα αντιμετωπίζει μονάχα ο Ανδρέας Παντζιαράς και έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Δημήτρη Καρατζιοβαλή, ο οποίος δε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και τη θέση του διεκδικούν οι Λόλας και Κουμής. Από εκεί και πέρα, επανέρχεται ο Θάνος Σακκάς, ενώ αρκετοί παίκτες διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα σε σχέση με το τελευταίο ματς με την Κασσιόπη, μεταξύ των οποίων οι Μανουσάκης, Πασιαλής, Λεπτοκαρίδης, Κράββαρης, Σακκάς και Λιόνης.

Κοντά στην προσπάθεια της ομάδας θα είναι και ο κόσμος με τους συνδέσμους «Rossoneri», «Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών» και «Θύρα 2 Δυτικών Συνοικιών» να δίνουν το παρών, όπως και αρκετοί φίλαθλοι με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα.

Πηγή: metrosportgr.com