16 Φεβρουάριος 2013, 14:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:04

Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Γεωργιάδης

  • Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Γεωργιάδης

Ένας τραυματισμός στο πέλμα του δεξιού ποδιού του που έχει εμφανιστεί τρεις φορές και οι επιπλοκές που έχει προκαλέσει έχουν δημιουργήσει μία πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Γιώργο Γεωργιάδη.

"Δεν μπορώ ν' αρνηθώ ότι περνώ δύσκολες στιγμές. Το πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα του ποδιού μου έχει παρουσιαστεί όχι μία και δύο, αλλά τρεις φορές από την έναρξη της φετινής σεζόν. Το χειρότερο από όλα ήταν ότι εξαιτίας επιπλοκών, είχα πόνους και στον αστράγαλο, και για σχεδόν ένα μήνα δυσκολευόμουν ακόμη και να πατήσω το πόδι μου. Στεναχωριέμαι για τον επιπλέον λόγο ότι φέτος ήθελα να δώσω το κάτι παραπάνω στην ομάδα, αλλά αυτός ο τραυματισμός με έχει φέρει πολύ πίσω.

Από την άλλη, σκέφτομαι ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει μόνο χαρές, αλλά και λύπες και κακοτυχίες. Μετά από όλα όσα έχω περάσει, είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι καλύτερα να καθυστερήσω κι άλλο την επιστροφή μου στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας μέχρι να αισθανθώ 100% καλά, παρά να επιστρέψω εσπευσμένα, και χωρίς να έχω ξεπεράσει απολύτως τις ενοχλήσεις μου.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή να επιστρέφει σε παιχνίδια μετά από έναν τραυματισμό και να υποχρεώνεται στη συνέχεια να μένει και πάλι μακριά από τη δράση. Αυτό συνέβη και με μένα μετά τον αγώνα στην Τούμπα με τον Ατρόμητο, αφού στη συνέχεια οι πόνοι έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους. Τι να πω. Ελπίζω ότι μέσα από αυτή την ταλαιπωρία να βγω πιο δυνατός".

Πηγή: sport24.gr