16 Φεβρουάριος 2013, 11:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:04

Συνελήφθη Αλβανός για παιδική πορνογραφία

  • Συνελήφθη Αλβανός για παιδική πορνογραφία

Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε χτες στο Καπανδρίτι Αττικής, έναν 39χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διαδικτυακής αστυνομικής έρευνας που πραγματοποίησε η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από σχετική καταγγελία, κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στο Καπανδρίτι Αττικής, όπου πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του 39χρονου, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος. Από την επιτόπια αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα του 39χρονου, εντοπίστηκαν εκατοντάδες αρχεία με «σκληρό» υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο 39χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι πολίτες μπορούν να καταγγέλουν παρόμοια περιστατικά επικοινωνώντας με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα ακόλουθα τηλέφωνα: 210-6476464 και 210-6476461.