15 Φεβρουάριος 2013, 17:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:04

Απόλλων: Χωρίς Καρατζιοβαλή στο παιχνίδι με τον Τύρναβο

  • Απόλλων: Χωρίς Καρατζιοβαλή στο παιχνίδι με τον Τύρναβο

Με έναν απόντα θα παραταχθεί στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι ο Απόλλων Καλαμαριάς με αντίπαλο τον Τύρναβο και αυτός είναι ο Καρατζιοβαλής ο οποίος δεν μπορέσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Οι "κοκκινόμαυροι" δίνουν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μιας και θα παίξουν σε μία από τις δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Ο Απόλλων έχει τρία ματς που είναι μακριά από την νίκη και συγκεκριμένα ήρθε ισόπαλος εκτός με την Αναγέννηση Καρδίτσας και εντός με την Κασσιόπη, ενώ ηττήθηκε στο γήπεδο του από τον Βατανιακό και μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα έτσι ώστε να κρατήσει την διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του. Χθες συνεχίστηκαν οι προπονήσεις χωρίς προβλήματα πλην του έμπειρου πορτιέρο, Καρατζιοβαλή όπου ο τεχνικός των "κοκκινόμαυρων", Ανδρέας Παντζιαράς είχε συζήτηση με τους παίκτες για το ματς που πέρασε με την Κασσιόπη και τα λάθη που έκαναν ώστε να μην τα επαναλάβουν και την Κυριακή.

Επίσης τους τόνισε ότι για να πάρουν τους τρεις βαθμούς θα πρέπει να δείξουν πάθος και αγωνιστικότητα ώστε να επιστρέψουν στις νίκες.

Πηγή: metrosportgr.com