13 Φεβρουάριος 2013, 11:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:05

Το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη

  • Στην Παναγία Σουμελά ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Μήνυμα αποστέλλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης προς τους πρώην και νυν μετόχους ζητώντας την εμφάνιση όλων στο ίδιο τραπέζι. Σέβεται την διάθεση του Παππά, όμως δεν θα πάει σε ξεχωριστά τετ-α-τετ με κανέναν!

Ο «Τίγρης» επιθυμεί να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με όλα τα μέλη της άλλοτε «ομάδας σωτηρίας 2004» ώστε να συζητηθεί το θέμα της από κοινού συμπόρευσής τους με στόχο την σωτηρία της Ένωσης η οποία βαδίζει ολοταχώς προς την εταιρική πτώχευσή της.

Ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ξεχωριστά τετ-α-τετ με τον καθέναν εξ αυτών, όπως επί της ουσίας τον προέτρεψε να πράξει ο Πέτρος Παππάς μεσω του μηνύματος που έστειλε συνομιλώντας με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μελισσανίδης παρουσιάζεται ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο έχουν ενεργήσει ως σήμερα τα τρία πρώην μεγάλα κεφάλια της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Χατζηιωάννου αρνήθηκε να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση μέσω επιστολής, ο Νοτιάς ζήτησε δια του εκπροσώπου του Σίμου γραπτές εγγυήσεις (!) ενώ ο Παππάς επέστρεψε το μπαλάκι στο γήπεδό του, ζητώντας του επί της ουσίας να τον καλέσει σε ραντεβού!

«Εκείνοι θα έπρεπε να μαζευτούν και να με φωνάξουν, όχι να τους ψάχνω εγώ. Ήρθαν τα παιδιά και με βρήκαν και είπα ότι είμαι εδώ αρκεί να δω πραγματική διάθεση από εκείνους» είναι ο μήνυμα που αποστέλλεται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος δικαίως αισθάνεται ότι για ακόμα μία φορά οι μέτοχοι τον εμπαίζουν και δεν δείχνουν πραγματικά διάθεση να συσπειρωθούν γύρω του και να τον καλέσουν να γίνει ο μπροστάρης μίας νέας προσπάθειας η οποία θα έχει τη συμμετοχή εκείνων.

Πηγή: aek1924.gr