11 Φεβρουάριος 2013, 18:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:06

Απίστευτη υπόθεση βιασμών σε μουσικό σχολείο

  • 19 γυναίκες βιάστηκαν στην πλατεία Ταχρίρ

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμών στο μουσικό σχολείο Chetham στο Μάντσεστερ της Βρετάνιας έρχονται στο «φως» έπειτα από την αυτοκτονία – σοκ μιας εκ των μαρτύρων και θύματος του καθηγητή Michael Brewer , οποίος κρίθηκε ένοχος για πέντε σεξουαλικές επιθέσεις την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον Guardian, άλλες δέκα γυναίκες κατηγορούν τώρα για σεξουαλική κακοποίηση, έναν άλλο καθηγητή του μουσικού σχολείου, τον Chris Ling.

Βάσει των μαρτυριών, οι επιθέσεις είχαν πραγματοποιηθεί από τα τέλη της δεκαετίας  του 70’ έως τις αρχές του 80’.

Ένα από τα θύματά του 68χρονου Brewer πάντως,  η βιολίστρια Frances Andrade, έδωσε τέλος στη ζωή της, λίγες ημέρες αφότου κατέθεσε κατά του πρώην δασκάλου της.

Ο Michael Brewer κακοποιούσε σεξουαλικά την Andrade όταν εκείνη ήταν 14 και 15 ετών, ενώ όταν είχε πέσει 18, είχε πέσει θύμα και της γυναίκας του, η οποία κρίθηκε επίσης ένοχη για σεξουαλική παρενόχληση.

Τρεις ημέρες πριν την αυτοκτονία της,  η 48χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών  είχε στείλει ένα sms  σε ένα φίλο της λέγοντάς του ότι μετά την κατάθεση της αισθάνθηκε «κομματιασμένη», σαν να βιάστηκε ξανά.

Η βρετανική εφημερίδα μίλησε με δέκα γυναίκες οι οποίες υποστηρίζουν ότι είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης  από τον Chris Ling, όταν ήταν έφηβες.

Οι γυναίκες είπαν ότι ο εν λόγω καθηγητής του κορυφαίου βρετανικού, μουσικού σχολείου τις τιμωρούσε «για ο,τιδήποτε».

Όπως αποκάλυψαν, τις χτυπούσε συχνά στα οπίσθια και άλλοτε τις κακοποιούσε σεξουαλικά.

Πηγή: protothema.gr