11 Φεβρουάριος 2013, 15:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:06

Έχασε τη μάχη η 20χρονη που παρασύρθηκε από περιπολικό

  • Έχασε τη μάχη η 20χρονη που παρασύρθηκε από περιπολικό

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της 20χρονης Πωλίνας Γκελεμπεσιώτη, που είχε παρασυρθεί από περιπολικό και τελικά υπέκυψε στα βαριά τραύματά της.

Η κοπέλα είχε παρασυρθεί πριν από δέκα ημέρες από περιπολικό στον Κορυδαλλό, νοσηλευόταν με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχασε τη μάχη τη μάχη για τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η κηδεία της 20χρονης θα γίνει σήμερα, στις 15:45, στο Γ’ Νεκροταφείο Νικαίας.

Το 20 χρονο κοριτσι την ώρα που πήγαινε την πρόβα της Θεατρικής Ομάδας Εφήβων Κορυδαλλού.

Όπως έγινε γνωστό οιγονείς της Πωλίνας έχουν χάσει και άλλο ένα παιδί σε τροχαίο δυστύχημα, πριν από πέντε χρόνια.

«Ποιος θα υπερασπιστεί την Πωλίνα;» είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης η οποία γράφει: «την Παρασκευή 1/2/2013, όπως αναφέρουν τα, δυστυχώς ελάχιστα, δημοσιεύματα η δική μας Πωλίνα Κελεμπεσιώτη έπεφτε σοβαρά τραυματισμένη από διερχόμενο περιπολικό που φέρεται ότι παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη. Αν κάποιος από εσάς μάθει ή γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με το 6976754730. Ας υπερασπιστεί με την αλήθεια του την εικοσάχρονη Πωλίνα».

Πάντως, η οικογένεια διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον οδηγό του περιπολικού να εγκαταλείπει την κοπέλα. Όπως αναφέρουν, ο πατέρας του αστυνομικού έχει επισκεφθεί στο νοσοκομείο την 20χρονη Πωλίνα και έχει συνομιλήσει με τους γονείς της.

Σχετικά άρθρα:

Περιπολικό τραυμάτισε 20χρονη και την εγκατέλειψε