11 Φεβρουάριος 2013, 14:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:06

Ελληνικό παντοπωλείο κάνει τους Βρετανούς να παραμιλούν

  • Ελληνικό παντοπωλείο κάνει τους Βρετανούς να παραμιλούν

Τρεις νέοι από τη Θεσσαλονίκη άνοιξαν το «Τhe Life Goddess» δίπλα στο Βρετανικό Μουσείο και κάνουν τους Βρετανούς και τους τουρίστες να παραμιλούν για τις ελληνικές νοστιμιές που εφοδιάζονται για το σπίτι ή γεύονται επί τόπου.

Στον αριθμό 29 της Store Street, οι Νικος και Γιώργος Νυφούδης μαζί με τον Ηλία Κουλακιώτη δημιούργησαν ένα παντοπωλείο με μοναδικές γεύσεις από όλη την Ελλάδα. Όπως, λάδι από τη Λακωνία, αλλαντικά από το Μεσολόγγι, μέλι από το Ζάλογγο, τυριά από το Μέτσοβο και άλλα πολλά.

Οι ιδιοκτήτες βρίσκονται σε επαφή με ένα μεγάλο δίκτυο μικρών Ελλήνων παραγωγών, φέρνοντας στο Λονδίνο εξαιρετικά προϊόντα της ελληνικής Γης.

Το «The Life Goddess» έχει σήμα κατατεθέν την κατσίκα Αμάλθεια που συμβολίζει την αφθονία καθώς θεωρούταν η τροφός του Δία.

Tελευταία, το «The Life Goddes»« λειτουργεί και ως εστιατόριο με διαφορετικό μενού κάθε μέρα: καροτόσουπα, μελιτζάνες και πιπεριές ψητές με παραδοσιακή φέτα, ντοματόσουπα με τραχανά, παραδοσιακά λουκάνικα με σάλτσα πιπεριάς, αρνάκι φρικασέ και πολλά άλλα.

Πηγή: zougla.gr