18 Φεβρουάριος 2013, 11:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Ιούλιος 2017, 08:24

Φούστορον με καβουρμά. Ποντιακή ομελέτα

  • Φούστορον με καβουρμά. Ποντιακή ομελέτα

Ο καβουρμάς είναι κομμάτια κρέατος, συνήθως χοιρινού, το οποίο βράζουμε μαζί με το λίπος του και μπαχαρικά και διατηρείται για πολλούς μήνες (κυκλοφορεί στο εμπόριο). Φούστορον είναι η ομελέτα.

ΥΛΙΚΑ
  • 300-400 γρ. καβουρμά
  • 6 αυγά
  • Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Κόβουμε τον καβουρμά σε πολύ μικρά κομματάκια.
  2. Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και τον σοτάρουμε.
  3. Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε λίγο αλάτι (με προσοχή γιατί αλατισμένο είναι και το κρέας) και πιπέρι.
  4. Τα ρίχνουμε πάνω στον καβουρμά και ψήνουμε κι από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.

Καλή σας όρεξη.

Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της συνταγής χωρίς την τοποθέτηση ενεργού link.