8 Φεβρουάριος 2013, 09:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:07

Σκάκι: Μόνη στην κορυφή η Ένωση Ποντίων Μελισσίων

  • Λίστα Λαγκάρντ εναντίον Βίλας Αμαλίας

Η Ένωση Ποντίων Μελισσίων μετά την ολοκλήρωση των τριών πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται μόνη πρώτη και αήττητη με πέντε βαθμούς, έναντι τεσσάρων του Α.Κ. Ζωγράφου, έχοντας σημειώσει δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Πιο συγκεκριμμένα στην πρώτη αγωνιστική οι Πόντιοι ήρθαν ισόπαλοι 4-4 εντός έδρας με την Σκακιστική Ανάπτυξη Μεταμόρφωσης, ενώ κέρδισαν εν συνεχεία τον Σ.Ο. ΑΝΑΞ Πετρούπολης με σκορ 6-2 εκτός έδρας και το «Κέντρο Εκδηλώσεων Ομιλιών» στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων με σκορ 5,5-2,5. Για την Ένωση αγωνίστηκαν οι:  Χρήστος Κεφαλής (2 νίκες και 1 ισοπαλία), Στέφανος Δρίβας (2 νίκες και 1 ισοπαλία), Ηλίας Νικολόπουλος (1 νίκη και 2 ήττες), Φώτης Αυγερινός (2 νίκες και 1 ήττα), Νίκος Χριστόπουλος (1 νίκη), Σπύρος Διαβάτης (2 νίκες), Παναγιώτης Καπελούζος (1 ήττα), Ιάνθη Καραχάλιου (3 νίκες), Βασίλης Θεοδουλίδης (1 νίκη και 1 ήττα), Γιώργος Μαλαχίας (1 νίκη και 1 ήττα) και Στέφανος Στόικος (1 ήττα). Την επόμενη αγωνιστική τα Μελίσσια αγωνίζονται  στον Ασπρόπυργο με την τοπική ομάδα και ελπίζουν να αυξήσουν την διαφορά από τους διώκτες τους, καθώς ο τελικός  στόχος παραμένει η κατάκτηση μιας από τις δύο προνομιούχες θέσεις του ομίλου που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική Κατηγορία.  

Κανονικά συνεχίζονται στο μεταξύ οι προπονήσεις στο  Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων (οδοί Γεννηματά και Σάμου, Μελίσσια, 1ος όροφος).

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6972 665 575 (Νίκος Χριστόπουλος).

Πηγή: amarysia.gr