7 Φεβρουάριος 2013, 13:18 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:07

27χρονος πέθανε ψάχνοντας εντατική

  • ΙΣΑ: Τα Δημόσια νοσοκομεία κλείνουν τις πόρτες στους ανασφάλιστους 3

Συγκλονίζει η μηνυτήρια αναφορά μητέρας 27χρονου ασθενούς που έγινε ''μπαλάκι'' των γιατρών καθώς μεταφερόταν άσκοπα από εντατική σε εντατική, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Στη μήνυση κατά παντός υπευθύνου που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών, η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού καταφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον των υπευθύνων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, τους οποίους κατηγορεί για εμπορία θέσεων στη μονάδα εντατικής θεραπείας και πλαστογράφηση της υπογραφής του νεκρού συζύγου της.

''Τον πέταξαν σαν σκυλί'', είναι τα λόγια της τραγικής μητέρας του 27χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με την Espresso πέθανε μετά την τελευταία, από τις πολλές, διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε στις 6 Απριλίου του 2009, όταν ο 27χρονος χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο ''Χατζηκώστα'' του Μεσολογγίου με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.

Δυο ημέρες αργότερα μεταφέρθηκε, σύμφωνα με την μήνυση, στο νοσοκομείο του Ρίου όπου μεταφέρθηκε στην εντατική.

Από εκείνη τη στιγμή άρχισε το πραγματικό μαρτύριο για τον 27χρονο καθώς μετά την πρόθεση του νοσοκομείου να τον βγάλει από την εντατική άρχισαν να τον περιφέρουν από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, μέχρι που κατέληξε.

Πηγή: news247.gr