5 Φεβρουάριος 2013, 14:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:08

Εγκαίνια αίθουσας με έναν ποντιακό χορό στον Ευκλείδη

  • Εγκαίνια αίθουσας με έναν ποντιακό χορό στον Ευκλείδη

Η Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών και Αττικής «Καπετάν Ευκλείδης» την Κυριακή 20 Ιανουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και παράλληλα διοργάνωσε μια εκδήλωση για τα εγκαίνια της νέας αίθουσας της Λέσχης.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Λέσχης για την κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας αλλά και την πραγματοποιήση των εγκαινίων της νέας αίθουσας χορού στον χώρο του Συλλόγου. Παιδιά από την χορευτική ομάδα της Λέσχης χόρεψαν και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη λειτουργίας της νέας αίθουσας. Πολλοί άνθρωποι από τον Ποντιακό χώρο τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή. Ανάμεσά τους βρέθηκαν εκπρόσωποι της Παμποντιακής Ομοσπονδίας και ποντιακών συλλόγων της Αττικής, αλλά και πολλοί Πόντιοι και μη καλλιτέχνες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο και οι δράσεις του στην Εύξεινο Λέσχη Αχαρνών τους τελευταίους μήνες, έχουν κυριολεκτικά μεταμορφώσει τον σύλλογο, προσφέροντας έργο και δράσεις που έλειπαν από τους Πόντιους κατοίκους της περιοχής.

Τμήμα σύνταξης Pontos-News.Gr

Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών & Αττικής "Καπετάν Ευκλείδης"
Δείτε τα στοιχεία της Λέσχης

Gallery