5 Φεβρουάριος 2013, 07:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:08

Στον Ιβάν Σαββίδη το Μακεδονία Παλλάς;

  • Στον Ιβάν Σαββίδη το Μακεδονία Παλλάς;

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης πρόσφερε το μεγαλύτερο μηνιαίο μίσθωμα στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε για το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης Μακεδονία Παλλάς

O Πόντιος μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης θα είναι όπως όλα δείχνουν το αφεντικό του εμβληματικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης Μακεδονία Παλλάς για τους επόμενους 12 μήνες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Voria.gr η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη Black&White πρόσφερε μηνιαίο μίσθωμα 95.0000 ευρώ και επικράτησε έναντι των άλλων δύο υποψηφίων που κατέθεσαν νωρίτερα σήμερα δεσμευτικές προσφορές στον ανοιχτό διαγωνισμό που προκήρυξε το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες, οι άλλοι δύο που κατέθεσαν προσφορές ήταν η εταιρεία Aenaos (81.000 ευρώ) και η Grecotel, του ομίλου Δασκαλαντωνάκη (51.000 ευρώ).

Με βάση τους όρους του διαγωνισμού ο νέος μισθωτής θα πρέπει να κρατήσει το 92% του προσωπικού.

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε σήμερα αφορά τη 12μηνη μίσθωση του ιστορικού ξενοδοχείου, ενώ μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013 αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία για τον νέο διαγωνισμό που θα αφορά τη μακροχρόνια μίσθωση του Μακεδονία Παλλάς, ώστε να υπάρξει ανάδοχος τον Φεβρουάριο του 2014 και να μην κλείσει το ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, το οριστικό αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί μετά την παρέλευση δύο εργάσιμων ημερών, χρόνος που προβλέπεται από τον Κανονισμό Μισθώσεων Εκμισθώσεων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για την υποβολή τυχόν ενστάσεων από τους συμμετέχοντες.

της Αθανασίας Μπίδιου

Πηγή: voria.gr