4 Φεβρουάριος 2013, 11:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:09

Χαραλαμπίδης: Προέχει το συμφέρον του Απόλλωνα

  • Χαραλαμπίδης: Δεν τα παρατάω αν δεν ανέβει ο Απόλλων

Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης μίλησε metrosportgr.com για την απόφαση κατάθεσης ένστασης κατά του Βατανιακού, την πρώτη αγωνιστική ήττα από την ομάδα της Κατερίνης, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος στέλνοντας το μήνυμα ότι προέχει το συμφέρον του Απόλλωνα.

Για την απόφαση κατάθεσης ένστασης κατά του Βατανιακού, την πρώτη αγωνιστική ήττα από την ομάδα της Κατερίνης, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε στο «Μ» ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, στέλνοντας το μήνυμα ότι η ομάδα θα πρέπει να μείνει ενωμένη και προσηλωμένη στο στόχο της.

Αρχικά για την απόφαση να γίνει η ένσταση κατά της ομάδας της Κατερίνης τόνισε: «Από τη στιγμή που η αντίπαλη ομάδα έκανε παράβαση και ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα να καταθέσουμε ένσταση, δεν έπρεπε ως διοίκηση να το κάνουμε; Η νομική υπηρεσία πρότεινε να προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση, καθώς πιστεύει ότι πολύ πιθανόν θα μας δώσει τους βαθμούς. Προέχει το συμφέρον της ομάδας και αυτό είμαστε εδώ, για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας», υπογράμμισε, ενώ για το αγωνιστικό σκέλος συμπλήρωσε: «Κάναμε με το Βατανιακό ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας φέτος, με είκοσι τελικές προσπάθειες. Απλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε τις ευκαιρίες που κάναμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να καταλάβω τους λίγους που γκρίνιαζαν. Η ομάδα έχει οκτώ νίκες σε έντεκα παιχνίδια, είναι πρώτη στη βαθμολογία με διαφορά και γκρινιάζουμε;».

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα τόνισε, τέλος, και για τη συνέχεια: «Δε σταματάμε, συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθειά μας, ενισχύσαμε το ρόστερ σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και όσα ήθελε ο προπονητής και είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τους στόχους μας. Κοιτάμε το παιχνίδι με την Κασσιόπη, το οποίο και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Απόντες Σακκάς και Μυλώσης, σήμερα δίτερμα

Στα αγωνιστικά, μετά την αναβολή της αγωνιστικής λόγω της απεργίας των ναυτεργατών, τροποποιήθηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων, με τους «κοκκινόμαυρους» σήμερα να έχουν οικογενειακό δίτερμα το πρωί στο γήπεδο. Χθες, δεν προπονήθηκαν λόγω διάτασης οι Σακκάς και Μυλώσης, αλλά δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή τους και αμφότεροι εντός της εβδομάδας αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Ανδρέα Παντζιαρά. Φιλικό δε θα υπάρξει αυτές τις ημέρες. Ο τεχνικός του Απόλλωνα συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή, Αλτίν Χατζί παρακολούθησε χθες το πρωί στη Ραιδεστό το παιχνίδι Κ-20 του Άρη με τον ΠΑΟΚ, που έληξε ισόπαλο 0-0.