1 Φεβρουάριος 2013, 12:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:10

Γιατί κόπηκε στον αέρα η εκπομπή της Τσαπανίδου;

  • Γιατί τελικά δεν χόρεψε στο 8ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ;

Η Πόπη Τσαπανίδου αναγκάστηκε να διακόψει την εκπομπή της , λόγω της απεργίας που κήρυξη η ΕΣΗΕΑ στον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ενώ παρουσιάστρια και οι καλεσμένοι της συζητούσαν για τις αλλαγές που θα γίνουν στα Πανεπιστήμια, η Πόπη Τσαπανίδου διέκοψε τον καλεσμένο της και είπε: «Θα να χαιρετήσω τους συναδέλφους και θα σας πω ότι κηρύχτηκε πριν από μισή ώρα περίπου απεργία από την Ένωση Συντακτών εδώ στον ΣΚΑΪ». Μπορεί οι συνεργάτες της να το γνώριζαν μισή ώρα νωρίτερα, ωστόσο την παρουσιάστρια την ενημέρωσαν δέκα λεπτά πριν η ίδια ενημερώσει τους τηλεθεατές και τους καλεσμένους της.

Η Πόπη Τσαπανίδου μέσα στην σύγχυσή της ανανέωσε το ραντεβού με το κοινό της για αύριο, αλλά στην συνέχεια έσπευσε να πει ότι αύριο είναι Σάββατο και ότι θα τα πουν ξανά την Δευτέρα το πρωί. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια αναγκάζεται να διακόψει στον αέρα την εκπομπή της λόγω απεργίας, αφού το ίδιο είχε γίνει και την προηγούμενη εβδομάδα. Η απεργία που κήρυξη η ΕΣΗΕΑ ξεκίνησε στις 11 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 4 το απόγευμα. Αυτό γίνεται για τις μαζικές απολύσεις που έγιναν στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Πηγή: gossip-tv.gr