1 Φεβρουάριος 2013, 10:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:10

Αύριο το τελευταίο αντίο στον Κώστα Χατζίδη

  • Αύριο το τελευταίο αντίο στον Κώστα Χατζίδη

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Κώστα Χατζίδη, θα πουν φίλοι και συγγενείς, αύριο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου. Η νεκρώσιμη ακολουθεία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στους Αμπελόκηπους και η σορός του θα μεταφερθεί, κατόπιν επιθυμίας του στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Έφυγε από τη ζωή χθες το μεσημέρι, στα 46 του χρόνια, από εγκεφαλικό ανεύρυσμα και αφού πάλεψε 17 ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή.

Στις 14 Ιανουαρίου ο Κ. Χατζίδης εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Ακολούθησαν δύο χειρουργικές επεμβάσεις και αμέσως μετά παρουσιάστηκε ισχαιμικό σύνδρομο. Στη συνέχεια, υπέστη τοξικό εγκεφαλικό οίδημα, με αποτέλεσμα να νεκρώσει ο εγκέφαλος και σήμερα το μεσημέρι κατέληξε στην ενταντική μονάδα του νοσοκομείου.
Ήταν παντρεμένος με τη Μίνα Πέππα με την οποία απέκτησαν πριν από τέσσερα χρόνια έναν γιο, τον Κλέαρχο.

Ο Κώστας Χατζίδης γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 1967 στα Σέρβια της Κοζάνης. Εργάστηκε στις εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα» τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΡΤ και «Mega», τον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash» ενώ, το 2011 ίδρυσε το site «pheme.gr», το οποίο ήταν και η μοναδική του επαγγελματική απασχόληση. Τον διέκρινε το ήθος και η εντιμότητα, ενώ ήταν μαχόμενος δημοσιογράφος μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Κώστας Χατζίδης ήταν δωρητής οργάνων και για τον λόγο αυτό καθυστέρησε η «έξοδός» του από το νοσοκομείο.