1 Φεβρουάριος 2013, 08:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:10

Αστρολογικές προβλέψεις: Τι μας φέρνει ο Φεβρουάριος;

  • Αστρολογικές προβλέψεις: Τι μας φέρνει ο Φεβρουάριος;

Αναλυτικές προβλέψεις για το μήνα Φεβρουάριο. Τι φέρνει σε κάθε ζώδιο στη δουλειά, στον έρωτα και στα οικονομικά;

Κριός
Αρκετά σημαντικός θα είναι αυτός ο Φεβρουάριος για εσένα, αγαπητέ Κριέ, καθώς ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα στο χώρο της εργασίας, αλλά και των σχέσεών σου με τους άλλους. Από τις 2 μέχρι τις 26 του μήνα, που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, οι συνθήκες ευνοούν μια ανασυγκρότηση των συμφερόντων σου και η εποχή σε εξυπηρετεί να εφαρμόσεις μια νέα τακτική από εδώ και πέρα, προκειμένου να αντιμετωπίσεις καλύτερα είτε τα προσωπικά προβλήματα, είτε τη γενικότερη δυσκολία της εποχής. Σε περίοδο βελτίωσης είναι οι σχέσεις σου με τους άλλους και πρέπει να το αξιοποιήσεις αυτό, όσο περισσότερο μπορείς. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον πλανήτη της επικοινωνίας να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς, αυτά που θα πρέπει να προσέξεις είναι η διάθεση και ενδεχομένως η υγεία σου. Δυστυχώς, το διάστημα αυτό ευνοεί την υπερένταση, αλλά αυτή απλώς σε εμποδίζει να προοδεύσεις.

Ταύρος
Συνεχίζονται οι εξελίξεις στον τομέα των σχέσεών σου και τον Φεβρουάριο, αγαπητέ Ταύρε, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη, κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και συγκεκριμένα από τις 2 μέχρι τις 26, να κινείται στον Υδροχόο και να σε επηρεάζει άμεσα. Φρόντισε να μετατρέψεις το άγχος σου σε δημιουργικότητα, δέξου όλα όσα αλλάζουν και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να ανατρέψεις την πορεία τους, έλεγξε τους πανικούς που σου προκαλούν ειδήσεις ή ανακοινώσεις στον επαγγελματικό σου τομέα και καλλιέργησε την αισιοδοξία για το οικονομικό σου μέλλον. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ από την μεριά σου πάνω από όλα, είναι να διαχειρίζεσαι με σύνεση τα συμφέροντα και τα χρήματά σου και να συνειδητοποιήσεις ότι το παρόν, όπως και το μέλλον, δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν και με τις συνήθειες που είχες αναπτύξει μέχρι τώρα. Μέχρι τις 23 του μήνα, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς, φρόντισε να είσαι συνεπής σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και μην παρασύρεσαι από στιγμιαίες καταναλωτικές αναλαμπές.

Δίδυμοι
Με το Δία να έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία πλέον στο ζώδιο σου, αγαπητέ Δίδυμε, οι μέρες που θα ακολουθήσουν σου δίνουν περισσότερη άνεση και μια δόση απαραίτητης ψυχαγωγίας, που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Από τις 2 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, θα δεχτείς μεγάλη εύνοια και στα αισθηματικά σου, με την Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο και να σε επηρεάζει άμεσα και θετικά. Η συμπαράσταση κάποιων δικών σου ανθρώπων θα σε συγκινήσει και θα σε αναγκάσει να εκδηλώσεις το κρυμμένο σου συναίσθημα, χωρίς αναστολές και φοβίες. Στα επαγγελματικά σου όλα συνεχίζονται στον ίδιο ρυθμό, τουλάχιστον μέχρι τις 23 του μήνα, που ο κυβερνήτης σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς και πρέπει να προσέξεις. Οικονομικά, κινήσου στα όρια που σου επιτρέπει η κατάστασή σου και απόφυγε νέα έξοδα, ακόμα και αν τα χρήματα που ξοδεύεις προέρχονται από βοήθεια από τρίτους.

Καρκίνος
Ενδιαφέρον παρουσιάζει από κοινωνικής πλευράς ο Φεβρουάριος για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, μιας και με τη βοήθεια που θα δεχτείς από τη θέση του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, από τις 2 του μήνα και μετά, όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζεις μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν. Οι αναστατώσεις δεν λείπουν στον επαγγελματικό χώρο, αλλά όσο και αν η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, εσύ μπορείς να διορθώσεις καταστάσεις και να διατηρήσεις βασικές ισορροπίες σου. Οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν λίγο εμποδισμένα και αυτό οφείλεται εν μέρει και σε δική σου έλλειψη πρόνοιας ή στην τάση σου να δημιουργείς ταυτόχρονα πολλά μέτωπα. Προσπάθησε να μην αμελείς βασικές υποχρεώσεις σου και βάλε μια νέα σειρά στα έξοδά σου. Άλλωστε, προβλέπεται ότι ο τομέας αυτός θα βελτιωθεί αισθητά μέχρι το τέλος του μήνα και θα νιώσεις καλύτερα.

Λέων
Ο Φεβρουάριος είναι ένας ευνοϊκός μήνας για τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, αγαπητέ Λέων, παρόλο που δεν θα λείψουν μερικές νέες αντιξοότητες στις προσπάθειες σου να πετύχεις ένα καινούργιο σκοπό. Με τον Άρη να κινείται στους Ιχθείς, από τις 2 του μήνα και μετά και ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που και ο πλανήτης της επικοινωνίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ίδιο ζώδιο, έλεγξε τον εκνευρισμό σου και μην αφήνεσαι σε κρίσεις απογοήτευσης, όταν κάποιοι άνθρωποι στο περιβάλλον σου αποδεικνύονται άλλοτε απρόθυμοι και άλλοτε διακριτικά πολέμιοι των θέσεών σου. Εσύ προσπάθησε να μείνεις σταθερός στις κινήσεις σου και κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να πείσεις με επιχειρήματα όλους όσους δεν εμπιστεύονται τις προθέσεις σου. Στα αισθηματικά σου, με την βοήθεια που θα σου χαρίσει η θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο, από τις 2 μέχρι τις 26, τίποτε δεν φαίνεται να πηγαίνει ιδιαίτερα άσχημα, αρκεί και εσύ να κάνεις κάποιες προσπάθειες για τη γενικότερη βελτίωση του κλίματος στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή σε μια σχέση που επιδιώκεις να πετύχεις.

Παρθένος
Προσπάθησε να είσαι πιο σταθερός και ξεκαθαρισμένος στις απόψεις σου αυτόν τον μήνα, αγαπητέ Παρθένε, ώστε να εξασφαλίσεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις προσπάθειές σου. Οργάνωσε το χρόνο σου κατάλληλα, χωρίς να αναλώνεσαι σε εξόδους ή παρέες, που δεν είναι επωφελείς για την μετέπειτα πορεία σου. Εκμεταλλεύσου την κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, από τις 6 του μήνα και μετά, επιδίωξε μια εσωτερική ηρεμία και μην αμφιταλαντεύεσαι, όταν πρόκειται να πάρεις μια απόφαση για το συμφέρον της καριέρας σου. Στη δουλειά σου, να είσαι πιο άμεσος και περισσότερο εργατικός. Το τελευταίο δεκαήμερο που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, μην εμπλέκεσαι σε σχόλια και μη δημιουργείς αντιπάθειες στο εργασιακό περιβάλλον. Οικονομικά, αναζήτησε τις λύσεις που μπορούν να σου δώσουν οι περιστάσεις ή κάποιοι άνθρωποι, χάρη στις θέσεις που κατέχουν.

Ζυγός
Αυτόν το Φεβρουάριο προετοίμασε τον εαυτό σου για νέες κατακτήσεις και αποδεσμεύσου από καταστάσεις που σε πίεσαν το προηγούμενο διάστημα, αγαπητέ Ζυγέ. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο, από τις 2 μέχρι τις 26 του μήνα, κινήσου με ευελιξία, προκειμένου να αντιμετωπίσεις ένα περιστασιακό επαγγελματικό πρόβλημα και μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις, που έχεις αναλάβει. Οικονομικά, φρόντισε να είσαι συνετός και μη βιάζεσαι να ανοιχτείς σε καινούργια έξοδα, όσο και αν η θέση του Άρη, από τις 2 του μήνα και μετά στους Ιχθείς, σε παρασύρει σε κάτι τέτοιο. Πάντως, η εποχή είναι κατάλληλη για να κάνεις ένα νέο πρόγραμμα στα οικονομικά σου, προκειμένου να είσαι πιο ασφαλής την άνοιξη που θα έρθει. Συναισθηματικά, υπάρχουν αρκετές καλές στιγμές που αν αφεθείς, μπορείς να απολαύσεις. Από τις 23 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς, απόφυγε ασχολίες που σε εξουθενώνουν και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα, αν δεν παίρνουν την τροπή που θέλεις εσύ. Άσε τα τολμήματα και τις αντιπαραθέσεις για κάποια άλλη στιγμή!

Σκορπιός
Μέρα με τη μέρα αυτόν τον Φεβρουάριο, αγαπητέ Σκορπιέ, η διάθεσή σου θα βελτιώνεται και οι υποθέσεις που είχαν συναντήσει εμπόδια, τώρα θα διευκολυνθούν και θα προχωρήσουν όπως θέλεις εσύ. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο, από τις 2 μέχρι τις 26 του μήνα, έντονο ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν τα αισθηματικά σου, κυρίως για εσένα που έχεις πρόσφατα ξεκινήσει μια καινούργια σχέση ή έχεις αποκαταστήσει μια πρόσφατη παρεξήγηση. Χρειάζεται όμως προσπάθεια και χρόνος, για να φτάσει η κατάσταση εκεί που πρέπει. Μέχρι τις 18 του μήνα, που ο Κρόνος θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες λύσεων στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σου, οι οποίες όμως θα έχουν κάποιο τίμημα, ψυχολογικό ή πρακτικό κάποιες φορές. Οι κοινωνικές προτάσεις θα έχουν ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο μιας μετακίνησης θα σου δώσει την ευκαιρία μιας ψυχικής ανανέωσης. Από εκεί και μετά, τα πράγματα θα εξελιχθούν με πιο αργούς ρυθμούς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορέσεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Μείνε συνετός, συνεπής και οργανωμένος και ο μήνας θα εκπνεύσει βρίσκοντάς σε ανανεωμένο και αρκετά ικανοποιημένο από τις εξελίξεις.

Τοξότης
Με τον κυβερνήτη σου Δία να έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Διδύμους, φίλε Τοξότη, ο Φεβρουάριος ευνοεί κάθε είδους συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις, σχετικές με σπουδές, νομικά ή επαγγελματικά θέματα. Παρά τις όποιες δυσκολίες, που ακόμη είναι φανερό ότι υπάρχουν, μπορούν όλα να προχωρήσουν, αρκεί να δείξεις επίμονη και να μην είσαι άκαμπτος στις απαιτήσεις των άλλων. Με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στις 2 και τον Ερμή στις 6 στο ζώδιο των Ιχθύων, η ατμόσφαιρα θα βελτιωθεί σημαντικά στο στενό σου περιβάλλον και στην αισθηματική σου ζωή, οι δυσκολίες όμως στα επαγγελματικά θα παραμείνουν και θα σε αγχώσουν περισσότερο. Προσπάθησε να απαλλαγείς από τα άγχη που σε έχουν κυριεύσει, δούλεψε πιο μεθοδευμένα και άσε τα πράγματα να χαράξουν την πορεία τους. Από τις 23 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, οι καταστάσεις γύρω σου θα είναι στατικές και κάποιες φορές, λίγο δυσάρεστες. Μην εξωθείς στα άκρα τυχόν διαφορές, που δεν θα είναι εύκολο να γεφυρωθούν στη συνέχεια, και σκέψου καλά πριν μιλήσεις ή κάνεις το οτιδήποτε.

Αιγόκερως
Πολύ κίνηση και δραστηριότητα είναι στο πρόγραμμα αυτού του Φεβρουαρίου για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Με την Αφροδίτη να αποχωρεί από το ζώδιό σου στις 2 του μήνα και να κινείται στον Υδροχόο μέχρι τις 26, άνθρωποι και γεγονότα θα σε απασχολήσουν και θα σε αποσπάσουν αρκετές φορές από τους σκοπούς σου. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε αγχώνει, αντίθετα, εκμαίευσε όλες τις πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες για την εκπλήρωση των στόχων σου και διατήρησε το κοινωνικό σου προφίλ στα κριτήρια που θέλεις. Τις τυχόν οικονομικές δυσκολίες που έχεις, θα τις αναπληρώσεις με τη δημιουργική φαντασία που θα σου χαρίσει ο Ερμής στους Ιχθείς, από τις 6 του μήνα και μετά. Παράλληλα, οι σωστές κινήσεις που θα κάνεις για να συνεργαστείς, θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις πολλά σχέδιά σου. Στα ερωτικά σου, η κατάσταση θα εξακολουθήσει να είναι συγκεχυμένη. Οι προθέσεις σου μπορεί να είναι ευμετάβλητες και οι προσφορές να μη σου δίνουν την εγγύηση της επιτυχίας που έχεις ανάγκη, αν όμως φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις και καλλιεργήσεις την υπομονή στις σχέσεις σου με τους άλλους, τότε αργά ή γρήγορα, θα ανταμειφθείς όπως περιμένεις.

Υδροχόος
Όλα δείχνουν ότι τα πράγματα παίρνουν μια τροπή προς το καλύτερο τον Φεβρουάριο για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου, από τις 2 μέχρι τις 26, έμφαση δίνεται στη δημιουργικότητά σου και θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες στην αξιοποίηση των ταλέντων ή των ικανοτήτων που διαθέτεις. Μπορείς να εκφράσεις όλα σου τα ταλέντα, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε αισθηματικό, για να δρομολογήσεις τις καταστάσεις προς όφελός σου. Από τις 23 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς, κάποιες αντιξοότητες θα κάνουν την εμφάνισή τους και ίσως χρειαστεί να γίνεις πιο υποχωρητικός και διαλλακτικός στις επαφές και στις διεκδικήσεις σου. Στον αισθηματικό τομέα, κάποιες ειδήσεις θα σε αναστατώσουν λιγάκι, αλλά σε οικονομικά προβλήματα μπορείς να βρεις εύκολα λύσεις, που θα σε ανακουφίσουν.

Ιχθείς
Ο Φεβρουάριος ξεκινά θετικά για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, με τον Άρη να σε επισκέπτεται στις 2 και τον Ερμή στις 6 του μήνα, χαρίζοντάς σου τις καλύτερες επιρροές τους, για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Η αυτοσυγκέντρωσή σου τώρα θα είναι αυξημένη, πράγμα που θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις σε συγκεκριμένο δρόμο. Από τις 23 του μήνα όμως και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, η επιρροή του στη ζωή σου θα είναι έντονη και θα σε υποχρεώσει να προσαρμοστείς σε έναν νέο τρόπο ζωής, ο οποίος δεν θα σου είναι ούτε εύκολος ούτε ευχάριστος. Αυτή όμως είναι η μόνη λύση για τα συμφέροντά σου και σύντομα θα το συνηθίσεις, κυρίως από τη στιγμή που θα περιορίσεις τις αντιδράσεις σου και θα γίνεις πιο πρόθυμος στην εναλλαγή και στην αναθεώρηση των απόψεων και των συνηθειών σου. Στο μεταξύ, πληθαίνουν οι επαγγελματικές εξελίξεις, οι οποίες σε επιστρατεύουν σε καταστάσεις περισσότερο υπεύθυνες και κάπως δύσκολες για τον χαρακτήρα σου. Κάνε υπομονή!

Πηγή: myastro.gr