31 Ιανουάριος 2013, 07:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:10

Ο Δράκος των Βορείων πραστίων

  • Ο Δράκος των Βορείων πραστίων

Συνελήφθη ο "δράκος" των βορείων προαστίων είναι Έλληνας και πατέρας 5 ανήλικων παιδιών.

Ονομάζεται Νικόλαος Κουρέας του Πολυζώη και της Ελένης και είναι ο άνδρας που βλέπεται στη φωτογραφία η οποία δημοσιεύεται κατόπιν εισαγγελικής άδειας όπως και τα στοιχεία του.

Ο κατα συρροήν βιαστής ομολόγησε πως βίασε στον Διόνυσο στις 8/12/2009 μια 18χρονη η οποία τον αναγνώρισε. Στην ίδια περιοχή επιτέθηκε και βίασε στις 16/12/2010 μια 65χρονη γυναίκα η οποία επίσης τον αναγνώρισε ενώ τρία χρόνια μετά, στις 25/1/2013 χτυπά και πάλι στο Διόνυσο με θύμα μια 42χρονη γυναίκα.

Πώς δρούσε ο "Δράκος"
Ο 31χρονος φρόντιζε να κινείται κάθε φορά με διαφορετικό αυτοκίνητο για να μην κινήσει υποψίες. Παρακολουθουσε γυναίκες μόνες που είτε βάδιζαν σε κάποιο δρόμο είτε περίμεναν σε στάση λεωφορείου και με το πρόσχημα ότι θα τις μεταφέρει στον προορισμό τους τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες όπου τις βίαζε με την απειλή κατσαβιδιού ή άλλων αιχμηρών αντικειμένων.

Στη συνέχεια αφού ικανοποιούσε τις ανώμαλες ορέξεις του, άρπαζε από τα θύματά του τα κινητά τους τηλέφωνα ενώ τους αφαιρούσε και χρήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

"Βίαζα κάθε φορά που η γυναίκα μου δεν ήθελε να κάνουμε έρωτα"
Σοκαρε ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς η κυνική ομολογία του 31χρονου ο οποιος οταν ρωτήθηκε γιατί βίαζε γυναίκες απάντησε "έβγαινα και έψαχνα γυναίκες να τις βιάσω κάθε φορά που η συζυγό μου δε μου καθόταν". Επίσης ομολογησε οτι "τσίμπαγε" τα θύματα του από μια συγκεκριμένη στάση λεωφορείου στο Διόνυσο κάθε φορά που τα Μέσα Μεταφοράς είχαν απεργία.

Πατέρας 5 ανήλικων παιδιών ο κατά συρροήν βιαστής
Δε το χωρά ανθρώπου νους οτι αυτός ο νοσηρός νους με την βίαιη συμπεριφορά είναι πατέρας 5 ανήλικων παιδιών, όλα ηλικίας κάτω από 10 ετών. Παλαιότερα δούλευε στα λατομεία του Διονύσου γι΄αυτο και ξέρει καλά την περιοχή ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα εργαζόταν ως οδοκαθαριστής στο Δήμο Κορωπίου.

Πώς τον έπιασε η αστυνομία
Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση, διασταύρωση και αξιοποίηση των στοιχείων και των ενδείξεων, που συγκεντρώθηκαν κατά την εξέλιξη της έρευνας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας εντόπισαν χθες το πρωί τον 31χρονο και τον προσήγαγαν από το Κορωπί.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit μια κάμερα κατέγραψε τις κινήσεις του και από εκεί άρχισαν οι αστυνομικοί να ξετυλίγουν το κουβάρι της υποθεσης. Μεγάλο ρόλο στην εξιχνίαση της υποθεσης έπαιξε η κατάθεση του τελευταίου θύματος του "δράκου". Η 42χρονη γυναίκα έδωσε αναλυτικές λεπτομέρειες για τον 31χρονο και βοήθησε τις αρχές με τη μαρτυρία της.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή, τετελεσμένου και σε απόπειρα, καθώς και της ληστείας κατά συρροή.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Πηγή: neswit.gr