30 Ιανουάριος 2013, 20:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:10

Διαμαντόπουλος: Θα δώσω τη ψυχή μου στον Απόλλωνα

  • Διαμαντόπουλος: Θα δώσω τη ψυχή μου στον Απόλλωνα

Ο Δημήτρης Διαμαντοπουλος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τα μεταγραφή του στους «κοκκινόμαυρους» και τους στόχους του στην ομάδα της Καλαμαριάς. Ακόμη, μαζί με το Διαμαντόπουλο, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και ο Κώστας Μαλιούφας, προπονητής του στην ομάδα νέων του ΠΑΟΚ, όπου ανέφερε πως είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Διαμαντόπουλου:

Για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς:
«Σίγουρα είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Μένει μόνο το τυπικό κομμάτι για να τελειώσει η μεταγραφή».

Για το «ποιος είναι» και τους προηγούμενους σταθμούς στην καριέρα του:
«Είμαι Θεσσαλονικιός και από πολύ μικρός αγωνιζόμουν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Πρωταθλητής με τη β΄ ομάδα στο πρωτάθλημα νέων του ΠΑΟΚ, μετέπειτα έπαιξα στο Θερμαϊκό Θέρμης, στον Εορδαϊκό, μετά πήγα Β΄ Εθνική στη Βέροια και το επόμενο μισό στην ομάδα του Φωκικού. Φέτος όπως ξέρετε ήμουν στην Κέρκυρα».

Για την πορεία του στην Κέρκυρα και τους λόγους που αποχώρησε:
«Ξεκίνησα με πολλές φιλοδοξίες, ήμουν βασικό στέλεχος της ομάδας και τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά. Αργότερα όμως, κάποιες επιλογές του προπονητή και κάποιοι παίκτες που έπαιζαν περισσότερα παιχνίδια από όσο θα έπρεπε με οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου. Φεύγω όμως σαν φίλος από την Κέρκυρα».

Για την παρουσία του στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ:
«Δεν μπορώ να ξέρω για ποιο λόγο έφυγα από τον ΠΑΟΚ. Έφυγα σαν πρωταθλητής και κάποιοι παίκτες είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο όπως ο Στέφανος ο Αθανασιάδης που ήμασταν συμπαίκτες».

Για αυτό που τον έκανε να πει το ναι στον Απόλλωνα:
«Προτίμησα τον Απόλλωνα επειδή ένιωσα ζεστασιά από τον πρόεδρο και τον Αλντίν Χάτζι. Μου έδειξαν πως με εμπιστεύονται και μια σιγουριά που θα με βοηθήσει να δείξω τον εαυτό μου. Επιπλέον είναι μια μεγάλη ομάδα και θα την βοηθήσω για να πετύχει τον στόχο της. Θα δίνω πάντα την ψυχή μου και τον καλύτερο μου εαυτό για αυτή την ομάδα και μακάρι να πετύχω πολλά γκολ. Είναι καλό που υπάρχει ανταγωνισμός και καλοί παίκτες στην ομάδα».

Για τον Διαμαντόπουλο ο Κώστας Μαλιούφας δήλωσε:
«Όταν τον είχα στον ΠΑΟΚ έκανε φοβερό δίδυμο με τον Κλάους. Ήταν πιο ατακτούλης όμως γιατί με τα την προπόνηση έπαιζε μπάλα στα τσιμέντα. Θα βοηθήσει την Καλαμαριά γιατί η τεχνική του είναι πολύ καλή. Τα «σαπίζει» τα δίχτυα. Ο Κλάους βρισκόταν στις φάσεις αλλά ο Δημήτρης είναι πιο τεχνίτης και καλός με τη μπάλα στα πόδια. Μακάρι να πραγματοποιηθούν τα όνειρα του και να παίξει σε μεγάλη κατηγορία».

Πηγή: metrosportgr.com