29 Ιανουάριος 2013, 08:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:11

Λαζαρίδης: Κανείς δεν εκτοπίζει τον Απόλλωνα!

  • Απόλλων 1926: Ανακατασκευή χλοοτάπητα με χρήματα του ερασιτέχνη

Ο Γιώργος Λαζαρίδης μιλάει για την απρόσμενη ήττα της περασμένης Κυριακής και τόνισε ότι Κανείς δεν μπορεί να εκτοπίσει τον Απόλλωνα.

Το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα των «κοκκινόμαυρων» στην τρέχουσα περίοδο είναι ο Γιώργος Λαζαρίδης. Ο 20χρονος περιφερειακός επιθετικός, με θητεία σε Ξάνθη και Νίκη Βόλου, μίλησε στη mikriliga.com για την απρόσμενη απώλεια με τον Βατανιακό και το ντέρμπι-ορόσημο της ερχόμενης Κυριακής, με τη δεύτερη Κασσιόπη στην Καλαμαριά, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο Απόλλων θα κόψει πρώτος το νήμα φέτος: «Κάθε ήττα είναι… ενοχλητική, όπως και να έρχεται. Ειδικά όταν έρχεται στις καθυστερήσεις, είναι εντός έδρας και πρώτη στο πρωτάθλημα για εμάς. Δεν την αξίζαμε, αλλά δεν μένουμε εκεί, έχουμε έναν «αέρα» έξι βαθμών και πάλι. Ξεπεράσαμε ήδη αυτό που συνέβη με τον Βατανιακό, δεν θα μας επηρεάσει άλλο, ούτε ψυχολογικά ούτε βαθμολογικά και κοιτάζουμε μπροστά. Ο Απόλλων Καλαμαριάς δείχνει έμπρακτα ότι παίζει πάντα για τη νίκη. Αν κερδίσουμε λοιπόν την Κασσιόπη στο «σπίτι» μας, κάνουμε τεράστιο άλμα για τον τίτλο και την άνοδο. Θα είναι διπλό όφελος, θα έχουμε υπέρ μας τις ισοβαθμίες και βεβαίως οι αγωνιστικές όλο και μειώνονται. Πιστεύω ότι το προβάδισμα για τρίποντο σε αυτό το ντέρμπι θα το έχει η ομάδα που θα σκοράρει πρώτη. Εκτιμώ όπως και να ‘χει, ότι θα τερματίσουμε πρώτοι και με διαφορά, κανείς δεν θα μπορέσει να μας εκτοπίσει!».

Συνεχίζοντας, ο Λαζαρίδης πρόσθεσε: «Ατού μας είναι το οικογενειακό κλίμα αλλά και ο κόσμος που μας ακολουθεί παντού. Είναι θετικές οι εντυπώσεις μου στον Απόλλωνα. Αυτό που προέχει είναι να πάρουμε την άνοδο, ως πρώτοι και το ταχύτερο δυνατό. Είναι νωρίς για να σκεφτώ τα επόμενα επαγγελματικά μου σχέδια, για το αν βρεθώ ψηλότερα μέσω του Απόλλωνα ή γυρίσω στην Ξάνθη όπου ανήκω και φυσικά προέχει η ομάδα».

Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Ανδρέα Παντζιαρά, που έδωσε ρεπό για τη Δευτέρα στους παίκτες των Ποντίων.