29 Ιανουάριος 2013, 07:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:11

19 γυναίκες βιάστηκαν στην πλατεία Ταχρίρ

  • 19 γυναίκες βιάστηκαν στην πλατεία Ταχρίρ

Φριχτά βασανιστήρια πέρασαν τουλάχιστον 19 γυναίκες, οι οποίες βιάστηκαν, στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Αίγυπτο για τη δεύτερη επέτειο της εξέγερσης στην πλατεία Ταχρίρ του Καϊρου.

Η 25η Ιανουαρίου αποδείχτηκε ότι ήταν μία φριχτή ημέρα για 19 κοπέλες που βρέθηκαν στην πλατεία Ταχρίρ: Μία 19χρονη βρέθηκε όχι μόνο βιασμένη, αλλά οι δράστες της είχαν κόψει τα γεννητικά όργανα με μαχαίρι, ενώ και πολλές άλλες κοπέλες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία σε τραγική κατάσταση!

Ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αναφέροντας ότι οι γυναίκες στην Αίγυπτο ζουν έναν εφιάλτη καθώς οι σεξουαλικές επιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο.

Στις τελευταίες επιθέσεις της Ταχρίρ οι δράστες ξέφυγαν από κάθε όριο, καθώς βίαζαν και έκοβαν τα θύματα στη μέση του δρόμου, την ώρα που περίοικοι από τα μπαλκόνια τους φώναζαν και τους παρακάλαγαν να σταματήσουν!

Οι βιαστές χρησιμοποιούσαν όπλα, μαχαίρια και μπουκάλια στους βιασμούς, ενώ μαχαίρωσαν άντρα ανθρωπιστικής οργάνωσης που προσπάθησε να βοηθήσει ένα θύμα.

Πηγή: newsnow.gr