28 Ιανουάριος 2013, 08:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:12

Διάρρηξη στο σπίτι της Λιάνας Κανέλλη

  • Λιάνα Κανέλλη: Ο Κασιδιάρης είναι "μύγα" και "χιονάτος"

Θύμα ληστείας η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, της οποίας το σπίτι διέΡρηξαν την ώρα που κοιμόταν.

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή και οι δράστες παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα του ισογείου στη μονοκατοικία της κ. Κανέλλη στην Εκάλη και έκλεψαν 800 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, με το οποίο διέφυγαν.

Η κ. Κανέλλη έκανε λόγο για «στοχευμένη» ληστεία τονίζοντας ότι ήθελαν να της στείλουν ένα μήνυμα, «ότι είναι σε απόσταση αναπνοής από μένα. Όσες φορές έχω απειληθεί και χτυπηθεί είναι το λιγότερο για να πάψω να μιλάω».

Η κ. Κανέλλη αντελήφθη την κλοπή το πρωί που ξύπνησε και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία ερευνά την υπόθεση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, η προειδοποιητική εισβολή τα ξημερώματα στο σπίτι της κ. Κανέλλη «έχει πέραν της ληστείας και άλλους στόχους που διερευνώνται από το Κόμμα μας».

Το ΚΚΕ «απαιτεί από τις αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους εισβολείς» και προσθέτει: «το πολιτικό μήνυμα αυτής της εισβολής επιστρέφεται στους εμπνευστές της. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι τους θα πέσουν στο κενό. Έχουν γνώση οι φύλακες».

Πηγή: sofokleousin.gr