24 Ιανουάριος 2013, 11:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:13

Ισόβια για τον 27χρονο φονιά στην Ζάκυνθο

  • Συνεχίζεται η αποχή των δικηγόρων για το Ασφαλιστικό

"Εμένα δεν με αφήνει καμία γυναίκα, εγώ τις αφήνω", είχε πει ο 27χρονος φονιάς, που στις 19 Απριλίου 2005, στο σπίτι του, στη Ζάκυνθο σκότωσε την 24χρονη πρώην φίλη του. Ποινή ισόβιας κάθειρξης του επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών.

O δράστης ζήτησε από την κοπέλα να συνεχίσουν τη σχέση τους, παρουσία της μητέρας του - Εκείνη αρνήθηκε και από εκείνη τη στιγμή, έθεσε σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο.

Στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την κοπέλα παρά να την τραυματίσει. Εκείνη την ημέρα την είχε καλέσει στο σπίτι του, παρουσία της μητέρας του για να της ζητήσει να συνεχίσουν τη σχέση τους. Η κοπέλα αρνήθηκε, αλλά εκείνος συνέχιζε να την ενοχλεί.

Μάλιστα της είχε κάψει με οξύ το αυτοκίνητο, είχε ζητήσει από ταξιτζή να την παρακολουθεί και εμφανιζόταν ξαφνικά μπροστά της. Ο πατέρας της 24χρονης τον είχε προσεγγίσει ζητώντας του να σταματήσει να ενοχλεί την κόρη του, αλλά εκείνος φέρεται να του απάντησε: "Εμένα δεν με αφήνει καμία γυναίκα, εγώ τις αφήνω".

Κατά τη διέρκεια της απολογίας του, ο δολοφόνος είπε πως δεν μπορούσε να βγάλει από το μυαλό του, το γεγονός πως η κοπέλα τον αρνήθηκε μπροστά στη μητέρα του.

Ο δράστης την ημέρα του φόνου, πλησίασε από πίσω την κοπέλα και με ειδικού τύπου λαβή της κάρφωσε το μαχαίρι κοντά στο λαιμό. Πέθανε μετά από μέρες σε νοσοκομείο της Πάτρας, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους.

Πηγή: newsit.gr