24 Ιανουάριος 2013, 08:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:13

Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι

  • Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι

Περί οικονομικών δυσκολιών, Χρυσής Αυγής και ζήλειας μίλησε ο πρόεδρος τωνΑνεξάρτητων Ελλήνων,Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ". Συγκεκριμένα δήλωσε: "Το χαράτσι που μου ήρθε για το 2010 και 2011 δεν έχω να το πληρώσω."

«Είμαστε ένας λαός περήφανος. Ο ένας δεν λέει στον άλλο ότι δεν έχει να πληρώσει φόρο. Ο ένας δεν λέει στον άλλο ότι είναι στα πρόθυρα του Κορυδαλλού. Όλοι είμαστε. Εγώ ομολογώ ότι την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος δεν έχω να την πληρώσω.
Το χαράτσι που μου ήρθε για το 2010 και 2011 δεν έχω (λεφτά) να το πληρώσω. Έχω πέντε παιδιά. Δεν είμαι κανένας άνθρωπος που κάνω ζωή περίεργη. Αυτή η επίθεση που γίνεται στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει τώρα. (...) Τα παιδιά μας δεν γίνεται να πηγαίνουν μετανάστες στο εξωτερικό».

Αυτή ήταν η πιο αναπάντεχη δήλωση του Πάνου Καμμένου στο Βράδυ.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων παραδέχθηκε ότι του έχει περάσει από το μυαλό να παρακολουθήσει γυναίκα
(σ.σ. Όπως έκανε ο κοσμηματοπώλης που συνέλαβαν τα μέλη της προσωπικής του συνοδείας) και εξήγησε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νεοναζιστικό κόμμα που είναι έξω από τα πλαίσια της Δημοκρατίας και όταν ο ελληνικός λαός καταλάβει το λάθος του θα τους βγάλει έξω από την Βουλή.

Πηγή: iefimerida.gr