23 Ιανουάριος 2013, 10:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:13

Η Νένα Χρονοπούλου βρήκε τον αδερφό της 30 χρόνια μετά

  • Η Νένα Χρονοπούλου βρήκε τον αδερφό της 30 χρόνια μετά

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι έπαιξε η ζωή στη Νένα Χρονοπούλου, που θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Βρήκε τον αδερφό της 30 χρόνια μετά και δεν είναι άλλος από τον τραγουδιστή Στάθη Ξένο.

Αυτό αποκαλύπτει το tlife.gr. Για πολλά χρόνια η Νένα και ο τραγουδιστής Στάθης Ξένος αγνοούσαν την συγγενική σχέση εξ αίματος που τους συνδέει και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι είναι αδέλφια που προέρχονται από τον ίδιο πατέρα.

Η όμορφη και δυναμική ηθοποιός από εκείνη τη μέρα που το έμαθε και μετά το πρώτο σοκ, αγκάλιασε τον Στάθη ως αδελφό της. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του TLIFE, οι δύο τους έκαναν τεστ DNA το οποίο απέδειξε το γεγονός ότι έχουν το ίδιο αίμα. Από τότε είναι αχώριστοι.

Ο τραγουδιστής δεν κρύβει τη χαρά του από τους φίλους τους που την έχει αδελφή και στήριγμά του. Η σχέση τους ήταν φιλική μέχρι πριν λίγες μέρες, όταν ο Στάθης Ξένος της αποκάλυψε ότι είναι αδέλφια.

Αυτό ήταν κάτι που αγνοούσαν και οι δυο, αφού οι γονείς τους δεν τους είχαν πει ποτέ την αλήθεια. Η αποκάλυψη έγινε από την μητέρα του Στάθη Ξένου, η οποία λίγο πριν πεθάνει αποφάσισε να του πει ποιος είναι ο πατέρας του. Σύμφωνα με την εξομολόγηση της μητέρας του τραγουδιστή, ο βιολογικός πατέρας του δεν ήταν εκείνος που τον μεγάλωσε, αλλά ο πατέρας της Νένας Χρονοπούλου.

Όταν ο τραγουδιστής έμαθε την αλήθεια τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, αλλά κυριάρχησε η χαρά, αφού με την ηθοποιό έχουν πολύ καλή σχέση.

Πηγή: madata.gr

Gallery