22 Ιανουάριος 2013, 09:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 19:51

Η Ελλάδα διώχνει τους Πόντιους από την Θράκη

  • Η Ελλάδα διώχνει τους Πόντιους από την Θράκη

Το Υπουργείο Εργασίας “σκοτώνει” τους Πόντιους παλιννοστήσαντες πρόσφυγες - Κόβει την ισχνή σύνταξη, από αβοήθητους γέροντες - Θέλουν μήπως ν' αδειάσει η Θράκη και να γεμίσει με ισλαμιστές μουσουλμάνους;

Με μία ξαφνική και πρωτοφανή επίδειξη έπαρσης, αναισθησίας και ανθελληνισμού, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας αποφάσισε και διατάζει την καταδίκη σε αργό θάνατο χιλιάδων Ελλήνων προσφύγων από την πρώην Σοβιετική Ένωση, που ήρθαν στην πατρίδα για προστασία από την «Μητέρα Ελλάδα» όταν αντιμετώπιζαν διωγμούς και οικονομική ανέχεια μετά από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

Σε έγγραφο που έστειλε η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, σε όλους τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, θέτει ως προϋπόθεση για συνταξιοδότηση και συνέχιση των βοηθημάτων που λαμβάνουν οι δικαιούχοι, αυτοί (οι δικαιούχοι) «να διαμένουν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα τα τελευταία 20 έτη».

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Ποντίων προσφύγων-παλιννοστούντων ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ αυτή την προϋπόθεση και τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης το γνωρίζουν. Βρίσκονται μεν νόμιμα και μόνιμα αλλά όχι για 20 χρόνια.

Οι άνθρωποι αυτοί (τα παιδιά των οποίων γεννήθηκαν, μεγάλωσαν στην Ελλάδα και πληρώνουν φόρους) λάμβαναν ένα μικρό ποσό ανά δίμηνο και τώρα πέφτουν θύματα διάκρισης.

Μπήκε αυθαίρετα η πρόβλεψη των 20 ετών διαρκούς παραμονής στη Ελλάδα, τη στιγμή που οι Πόντιοι πρόσφυγες και οι Βορειοηπειρώτες βρίσκονται στην Ελλάδα για λιγότερο από 20 χρόνια.

Αυτή η διάταξη είναι φωτογραφική για να αποκλείει Πόντιους και Βορειοηπειρώτες, τη στιγμή μάλιστα που οι κυβερνήσεις της Ελλάδας έλαβαν μεγάλα ευρωπαϊκά κονδύλια για αυτούς τους επαναπατριζόμενους πρόσφυγες και τους εκμεταλεύθηκαν ως ψηφοφόρους των μεγάλων κομμάτων.

Τώρα τους ενοχλούν και θέλουν να τους αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες-σκλάβους από την Ασία;

Το άλλο βήμα θα είναι να διώξουν και τους υπόλοιπους Έλληνες; Βήμα βήμα κάνουν «σαλαμοποίηση» της κοινωνίας, ώστε να αντικαταστήσουν τον πληθυσμό της Ελλάδας και να την αφελληνίσουν.

Γιατί δεν εξαιρέθηκαν από αυτή τη διάταξη ώστε να εξακολουθούν να λαμβάνουν το ζωτικά απαραίτητο βοήθημα που τους διατηρεί μία μετά-βίας αξιοπρεπή διαβίωση;

Αυτό σε καμμία περίπτωση δεν είναι τυχαίο και εκτός των άλλων αποσκοπεί και στην εξαφάνιση του ποντιακού στοιχείου από την Θράκη, όπου βρίσκεται πολύ μεγάλος αριθμός και «στηρίζει Θερμοπύλες».

Η τρικομματική κυβέρνηση μπορεί να έχει ανεπάρκεια να υψώσει ανάστημα και φωνή απέναντι στα ανθελληνικά συμφέροντα της Τρόικας.

Δεν είμαστε όμως ίδιοι ακόμη και έχουμε απέναντι την Τρόικα.

Αυτή είναι η πρώτη φωνή ότι δεν θα επιτρέψουμε τη δολοφονία των Ποντίων προσφύγων-παλιννοστούντων. Θα επαναφέρουμε την κατάσταση όπως πρέπει να είναι.

Σημείωση:

Όταν διαβάσει κανείς το κείμενο της υπ' αριθμ. Α.Π. Φ.10034οικ/26561/478 εγγράφου του Υπουργείου Εργασίας που απευθύνεται προς όλους του Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, βλέπει ένα κείμενο τουλάχιστον ανώδυνο.

Όταν όμως το θέσει σε εφαρμογή με την πραγματικότητα, διαπιστώνει πως στρέφεται ευθέως κατά των προσφύγων παλιννοστήσαντες Ποντίων και Βορειοηπειρωτών, αφού κόβει τις έστω και λίγες συντάξεις που λαμβάνουν οι γέροντες κυρίως ομογενείς μας και ουσιαστικά τους διώχνει από την Ελλάδα.

Γιατί άραγε; Για να αδειάσει η Θράκη μας και να γεμίσει με ισλαμιστές μουσουλμάνους;

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

Γι' αυτό θα πρέπει να απασχολήσει όλους τους φορείς και κυρίως τους βουλευτές της Θράκης.

Σε στραβό δρόμο βαδίζουμε. Ποιος θα βάλει φρένο στον αφανισμό της Θράκης

Πηγή: elthraki.gr