22 Ιανουάριος 2013, 08:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:14

Συγκλονιστικό: Έχασε το αγγελούδι του και δίνει κουράγιο στους Έλληνες

  • Συγκλονιστικό: Έχασε το αγγελούδι του και δίνει κουράγιο στους Έλληνες

Μεγαλείο ψυχής δείχνει το συγκλονιστικό μήνυμα ενός πατέρα που έχασε  το μόλις 10 μηνών αγγελούδι του και παρά την οδύνη του δίνει κουράγιο στους Έλληνες.

Στο μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Καραπλής ιδιοκτήτης βρεφονηπιακού σταθμού στην Πάτρα, παρά την οδύνη και τον πόνο εξαιτίας της απώλειας του γιού του από σύνδρομο SID,  προσπαθεί να δώσει κουράγιο σε ολόκληρη την  ελληνική κοινωνία, που στενάζει υπό την σκληρή πραγματικότητα.

Δεν χάνει τη δύναμή του και με μεγαλείο ψυχής προτρέπει τους Έλληνες να μη γονατίσουν από τις δυσκολίες αλλά να παλέψουν για τη δημιουργία  μίας καλύτερης κοινωνίας.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα:

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!
θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την συμπαράστασή σας στις πολύ δύσκολες ώρες που περάσαμε και περνάμε εγώ και η οικογένεια μου λόγο της απώλειας του μικρού μας γιού.

Επίσης θα ήθελα να σας στείλω ένα μήνυμα αγάπης που πηγάζει από βάθος ψυχής.

Εφόσον εγώ βρήκα την δύναμη με την βοήθεια του θεού να αντέξω τον μεγαλύτερο ίσως πόνο που μπορεί να περάσει ο άνθρωπος ,και αυτό μπορεί να το καταλάβουν μόνο όσοι το έχουν βιώσει, άρα όλοι σας έχετε τη δύναμη μέσα σας να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν και μερικές φορές ίσως σας καταβάλουν και χάνετε το κουράγιο σας και τις ελπίδες σας.ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ πιστέψτε με!!!

Έχει μάλλον περάσει στο DNA των Ελλήνων να μην λυγίζουν και να μην γονατίζουν ΠΟΤΕ...ούτε μπροστά στον θάνατο...Αγωνιστείτε,παλέψτε,βρείτε τη δύναμη μέσα στην ψυχή σας και δώστε κουράγιο στον συνάνθρωπό σας που την χρειάζετε,όλοι το έχουμε ανάγκη.Ας προσπαθήσουμε να γίνουμε όλοι μας καλύτεροι για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κοινωνία για να ζήσουν σε αυτήν τα παιδιά μας...

Εύχομαι σε όλους σας καλή δύναμη και κουράγιο,μην χάνετε τις ελπίδες σας....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΡΑΠΛΗΣ Ι ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

Πηγή: eglimatikotita.gr