21 Ιανουάριος 2013, 13:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:14

Απόλλων: Κοκκινόμαυρη γιορτή με μέλλον

  • Απόλλων: Κοκκινόμαυρη γιορτή με μέλλον

Γέμισε κοκκινόμαυρο χθες το ΔΑΚ Καλαμαριάς, αφού σε μια πολύ «ζεστή» γιορτή που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο ο ερασιτέχνης Απόλλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και έστειλε μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας.

Παρόντες όλοι οι αθλητές του συλλόγου, μικροί και μεγάλοι, τα μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη, με οικοδεσπότες της εκδήλωσης τον πρόεδρο Παναγιώτη Χατζηανδρέα και τον αντιπρόεδρο, Παύλο Πασχάλη και προσκεκλημένους όλους του εφόρους, προπονητές και αθλητές των τμημάτων.

Υπήρξαν φυσικά και παρουσίες επισήμων, με τον πρόεδρο της ΠΟΕ, Γιώργο Παρχαρίδη, να δίνει το παρών και να αναφέρεται για ακόμη μια φορά στους στενούς δεσμούς του Απόλλωνα με το ποντιακό στοιχείο. Μίλησαν ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, ο οποίος δήλωσε τη στήριξή του στον Απόλλωνα, ενώ το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου κέρδισε η ομιλία του δημοτικού συμβούλου, Αβραάμ Περσίδη, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Απόλλων είναι η μοναδική ομάδα που με αξιοπρέπεια προσπαθεί να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στη Σούπερ Λίγκα. Μίλησαν ακόμη ο δημοτικός σύμβουλος, Στέλιος Ματσαρίδης και ο γραμματέας των παλαιμάχων Θόδωρος Κωνσταντινίδης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πάντως τιμήθηκαν οι αθλητές κολύμβησης Κώστας Παπαδημητρίου, Καλλιόπη Παντούδη, Ελισάβετ Πασίνη, Χριστίνα Χαλμούκη και οι πρωταθλητές της άρσης βαρών Χρήστος Σαμαράς, Μαρία Μαυρομμάτη, Ειρήνη Βερβερίδου και Φωτεινή Σιώπη. Επίσης, τιμήθηκε η πρωταθλήτρια του 1992 ομάδα μπάσκετ των γυναικών.

Από την ποδοσφαιρική ομάδα το παρών έδωσε ο προπονητής, Ανδρέας Παντζιαράς, με τους συνεργάτες του, αλλά και από τη διοίκηση οι Γιάννης Λουιζίδης, Γιάννης Τσαρσιταλίδης, όπως και αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών. Η εκδήλωση πάντως κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κόσμου, που έδωσε ισχυρό παρών στο κλειστό. Στα αγωνιστικά και εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με το Βατανιακό, ο Παντζιαράς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Πηγή: metrosportgr.com