21 Ιανουάριος 2013, 13:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:14

Ο Καπετάν Ευκλείδης έσπασε ρεκόρ στην κοπή της πίτας!

  • Ο Καπετάν Ευκλείδης έσπασε ρεκόρ στην κοπή της πίτας!

Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην Εύξεινο Λέσχη Αχαρνών "Καπετάν Ευκλείδης"

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο χθεσινό κάλεσμα της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών και Αττικής "Καπετάν Ευκλείδης" για το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Μέλη, αλλά και φίλοι της Λέσχης, κατέκλισαν κυριολέκτικα χθες το μεσημερι την αίθουσα της για να ανταλλάξουν τις πρωτοχρονιάτικες ευχές τους.

Μαζί με το κόψιμο της πίτας πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της νέας αίθουσας χορού στο κτίριο του συλλόγου. Παιδιά από την χορευτική ομάδα της Λέσχης χόρεψαν και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη λειτουργίας της νέας αίθουσας. Πολλοί άνθρωποι απο τον Ποντιακό χώρο τίμησαν με την παρουσία τους την χθεσινή γιορτή. Ανάμεσά τους βρέθηκαν εκπρόσωποι της Παμποντιακής Ομοσπονδίας και ποντιακών συλλόγων της Αττικής, αλλά και πολλοί Πόντιοι και μη καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Παπαδόπουλος Κυριάκος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο και οι δράσεις του στην Εύξεινο Λέσχη Αχαρνών τους τελευταίους μήνες, έχουν κυριολεκτικά μεταμορφώσει τον σύλλογο, προσφέροντας έργο και δράσεις που έλειπαν από τους Πόντιους κατοίκους της περιοχής.

Τμήμα σύνταξης Pontos-News.Gr

Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών & Αττικής "Καπετάν Ευκλείδης"
Δείτε τα στοιχεία της Λέσχης

Gallery