21 Ιανουάριος 2013, 08:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:14

Οι Πόντιοι έδωσαν το παρών στο κάλεσμα του Στέλιου Καζαντζίδη

  • Οι Πόντιοι έδωσαν το παρών στο κάλεσμα του Στέλιου Καζαντζίδη

Μπορεί την οικονομική κρίση να την ζούμε όλοι μας, αλλά όταν πρόκειται για ένα κάλεσμα από τον σύλλογο φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη, όλοι δίνουν το παρών τους και ιδιαίτερα οι Πόντιοι.

Έτσι και για την Κυριακή το μεσημέρι 20 του Γενάρη 2013, όταν ο σύλλογος εξέδωσε την ανακοίνωση για κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αρκετοί ήταν οι φίλοι του συλλόγου, αλλά και του λαϊκού τραγουδιού, που έδωσαν το παρόν τους.

Το γεγονός έλαβε χώρα στο κέντρο της περιοχής «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ» όπου παρευρέθηκαν : το δυνατό δίδυμο του Δ.Ο.Α.ΠΕ.Χ. η πρόεδρος κυρία Λίλιαν Ζλακώνη και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γεραντώνης, το προεδρείο της Ο.Π.Σ.Ε. και της ομοσπονδίας Γυναικών Βοιωτίας, τα προεδρία των αδελφών συλλόγων Νέας Ιωνίας Ηρακλείου, Ελασσόνας, Αλαγιωτών, πολιτιστικού Κανήθου, Ελυμνιών, ποντίων Νέας Ιωνίας, καθώς ο ιδρυτής και πρόεδρος του μουσείου Στέλιου Καζαντζίδη Παλλήνης, Γιώργος Λεβιδιώτης, ο πολιτευτής Γιάννης Παπαγρηγορίου και άλλοι.

Παρόν όπως πάντα στην εκδήλωση και ο μεγάλος στιχουργός του λαϊκού τραγουδιού αλλά και φίλος του Στέλιου Καζαντζίδη, με πολύ μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, Βαγγέλης Ατραϊδης, όπου μαζί με τον Μιχάλη Μιχαηλίδη (από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου) διάβασαν αντίστοιχα, στίχους και ποιήματα.

Στον σύντομο χαιρετισμό που έκανε η Λίλιαν Ζλακώνη, τόνισε πως ο Στέλιος Καζαντζίδης υπάρχει στην καρδιά και στην ψυχή όλων μας, ο Χρήστος Κουτσαύτης έχει καταφέρει να τον μεταφέρει και σ΄ αυτούς που δεν τον είχαν.

Πριν ευλογήσει την πίτα και πάλι, όπως κάθε χρόνο, ο παπα Γιώργης Καλαφάτης, έπαιζε ένα βίντεο με φωτογραφικές στιγμές από την δεκάχρονη δραστηριότητα του συλλόγου.

Το μουσικό συγκρότημα, που διασκέδασε τους καλεσμένους με τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, συμπληρώθηκε φέτος και με κλαρίνο, όπου ξεσήκωσε τους πάντες.

Πηγή: allaboutevia.blogspot.gr