21 Ιανουάριος 2013, 07:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:14

Και η ταλαιπωρία συνεχίζεται για τους επιβάτες του Μετρό

  • Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε επιβάτες σε μετρό και ηλεκτρικό

Χωρίς μετρό για πέμπτη διαδοχική ημέρα θα παραμείνει η Αθήνα, λόγω της νέας 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων, οι οποίοι αντιδρούν στην πρόθεση του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών να τους εντάξει στο ενιαίο μισθολόγιο.

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα και οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ, με τους συρμούς να κάνουν την εμφάνισή τους στους κατά τόπους σταθμούς του δικτύου σταθερής τροχιάς από τις 08.00 το πρωί έως τις 16.00 το μεσημέρι.

Παράλληλα, αύριο, ημέρα Τρίτη, οι εργαζόμενοι και στα τρία αυτά μέσα σταθερής τροχιάς έχουν προγραμματίσει τετράωρη στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 16.00 το μεσημέρι. Το πρωί της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των σωματείων των εργαζομένων στις συγκοινωνίες στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), με σκοπό τον συντονισμό των επόμενων κινήσεών τους αναφορικά με τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Δευτέρα, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.) να προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων.

Πηγή: zougla.gr