19 Ιανουάριος 2013, 12:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:15

Στόιτσκοφ: Να επιστρέψει ο Απόλλων εκεί που αξίζει

  • Σήμερα το κρίσιμο παιχνίδι του Απόλλωνα

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός χρόνου ο «μεγάλος» Χρίστο Στόιτσκοφ βρέθηκε στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ως τεχνικός της Λίτεξ Λόβετς.

Οι Βούλγαροι είχαν φιλοξενηθεί και πέρυσι όμως αυτή τη φορά τα βρήκαν… σκούρα (πέρυσι κέρδισαν με 2-0). Ο Στόιτσκοφ πάντως μιλώντας αποκλειστικά στο «Μ» μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως το παιχνίδι αποτέλεσε μια καλή προπόνηση για την ομάδα του, ενώ ευχήθηκε ο Απόλλων σύντομα να βρεθεί στην κατηγορία που του αρμόζει.

«Δεν ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Είχαμε μόλις τρεις μέρες προπόνησης με αρκετό τρέξιμο και χρησιμοποιήσαμε πολλά νεαρά παιδιά, ηλικίας 16 ετών. Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση και πιστεύω πως κάθε μέρα τα παιδιά θα παρουσιάζονται και καλύτερα. Η ομάδα θα γίνεται όλο και πιο δεμένη και θα παίζει πιο ελεύθερα», τόνισε αρχικά ενώ στο ερώτημα για το πώς του φάνηκε ο Απόλλων είπε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, από πλευράς αντοχής πιο έτοιμη, αφού το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη. Το σημερινό ήταν ένα πολύ καλό δείγμα προσπάθειας, όμως το σημαντικό είναι να κερδίζει στο πρωτάθλημα. Εύχομαι στον Απόλλωνα να γυρίσει στην Α? Εθνική, εκεί που του αξίζει να βρίσκεται».

Τέλος ερωτηθείς για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη των «κοκκινόμαυρων» είπε: «Έχει αρκετούς καλούς παίκτες, αλλά δε θα ήθελα να πω για κάποιον συγκεκριμένα, γιατί τους σέβομαι  όλους ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές». 

Πηγή: metrosportgr.com