18 Ιανουάριος 2013, 17:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:15

Ο Σαββίδης άνοιξε το φάκελο Τούμπα

  • Μαθαίνουν Ποντιακά στον ΠΑΟΚ

Με επιστολή που έστειλε χθες στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ η διοίκηση της ΠΑΕ ζητεί άδεια για να αρχίσουν μελέτες στο γήπεδο της Τούμπας, με στόχο τη βελτίωση των εγκαταστάσεων.

Είναι προφανές ότι ο Ιβάν Σαββίδης «ανοίγει» το θέμα γηπέδου στον «δικέφαλο», καθώς μέσα στη συμφωνία με τον ΑΣ ΠΑΟΚ όταν ανέλαβε ήταν και η χρήση του γηπέδου και η βελτίωσή του (μέχρι και ανακατασκευή μέρους του, ή ακόμη και όλου). Κάτι που τόνισε και στη χριστουγεννιάτικη γιορτή πρόσφατα ο ίδιος στην ομιλία του, ενώ τη μελέτη έχει αναλάβει τεχνικό γραφείο το οποίο θα πληρώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ερασιτέχνης δεν έχει αντίρρηση, απ' ό,τι άφησαν να εννοηθεί οι διοικούντες του, για κάθε ενέργεια που θα βελτιώσει το ιστορικό γήπεδο, το οποίο κατασκευάστηκε το 1959.

Στο «μέτωπο» των μετεγγραφών, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτηση για τερματοφύλακα και δίπλα στο όνομα του Διονύση Χιώτη προστέθηκαν ουκ ολίγα ονόματα, όπως του Κροάτη Στίπε Πλετίκοσα που αποτελεί επιθυμία του Σαββίδη, αλλά ανήκει στη Ροστόφ η οποία θέλει να τον κρατήσει με νέο συμβόλαιο, του Αλέξη Τζόρβα, ο οποίος το καλοκαίρι μετακόμισε από την Παλέρμο στην Τζένοα αλλά φέτος δεν έχει παίξει λεπτό, αλλά και του Σέρβου Μπόγιαν Γιοργκάσεβιτς της Μπριζ.

Μάλιστα, λέγεται ότι η Μπριζ θέλει να τον διώξει για να πάρει τον Πλετίκοσα και γι' αυτό η Ροστόφ πρότεινε άμεσα στον Κροάτη νέο συμβόλαιο έως το 2016!

Πηγή: enet.gr