18 Ιανουάριος 2013, 10:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:15

Ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας έψαλλε τα ποντιακά κάλαντα

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Πτολεμαΐδα

Με τα παραδοσιακά κάλαντα από την χορωδία του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας, ξεκίνησε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Σωματείου στην αίθουσα Splendor της πόλης, παρουσία εκπροσώπων των Τοπικών αρχών, πολιτιστικών Σωματείων και άλλων φορέων.

Ευχόμενος η νέα χρονιά να είναι δημιουργική για το Σύλλογο αλλά και για όλες τις πολιτιστικές δομές της Περιοχής, ο Πρόεδρος Γεώργιος Ελευθεριάδης, υποδέχθηκε τους προσκεκλημένους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της στέγης, που αφού ξεπεράστηκαν τα διαδικαστικά, το έργο μπαίνει πλέον σε τροχιά υλοποίησης.

Εκπροσωπώντας τη Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, ο Αντιδήμαρχος Σοφοκλής Σιδηρόπουλος, τόνισε ότι η δημοτική Αρχή θα είναι έμπρακτα δίπλα στο Σύλλογο, που επιτελεί σημαντικό έργο, ενώ ζήτησε από όλους ενότητα και συνεργασία, για την αντιμετώπιση της δύσκολης συγκυρίας που βιώνει ο τόπος.

Τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Δακή, μετέφερε ο νεοεκλεγής στη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Παπαδόπουλος, ευχόμενος να υπάρξει περισσότερο πολιτιστικό έργο κατά τη νέα χρονιά για όλους τους Συλλόγους με την αρωγή και της Περιφέρειας.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της όμορφης και ζεστής εκδήλωσης η Διοίκηση τίμησε τα παιδιά – μέλη του Συλλόγου, που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Αναρτήθηκε στην εφημερίδα ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ στις 15.01.2013

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου