17 Ιανουάριος 2013, 12:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:15

Φρίκη: Βασανίζει και αποκεφαλίζει γάτες

  • Φρίκη: Βασανίζει και αποκεφαλίζει γάτες

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει σκορπίσει  στην Ηγουμενίτσα η δράση ενός αγνώστου με αρρωστημένο μυαλό, που δηλητηριάζει, βασανίζει και αποκεφαλίζει τις γάτες της περιοχής!

Όμως, δεν αρκείται να σκορπίζει δηλητηριασμένα μεζεδάκια, αλλά προκαλεί με τα ίδια του τα χέρια το θάνατο στα άτυχα ζώα βασανίζοντάς τα!

Όπως αναφέρει το protothema.gr o άγνωστος  ψυχοπαθής δρα στην περιοχή κοντά στο 1ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας, γι’ αυτό και οι ανήλικοι μαθητές ήταν οι πρώτοι που διαπίστωσαν τις φρικαλεότητες που προκαλεί. Οι πρώτες πέντε γάτες που βρέθηκαν δηλητηριασμένες, ήταν μόνο η αρχή για το απάνθρωπο πογκρόμ που έχει εξαπολύσει.

Στη  συνέχεια, βρέθηκαν νεκρές άλλες πέντε γάτες. Όμως, οι τρεις από αυτές είχαν αποκεφαλιστεί (!) και οι άλλες δυο είχαν σφαγεί ανελέητα, πιθανότατα ζωντανές! Το Φιλοζωικό Σωματείο Θεσπρωτίας που ενημερώθηκε για τις δέκα δολοφονίες, υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων και παρακαλεί όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει έστω και ανώνυμα μαζί του ή με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας.

Πηγή: sofokleousin.gr