• ΑΡΧΕΙΟ
16 Ιανουάριος 2013, 10:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2014, 11:22

20 Ιαν 2013: Εθελοντική αιμοδοσία στην Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου

  • 20 Ιαν 2013: Εθελοντική αιμοδοσία στην Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου

Μέσα σ ένα κλίμα έντονης πολιτικής απαξίωσης και οξύτατης υποβάθμισης της ποιότητας της ζωής μας - ως αποτέλεσμα της πρωτόγνωρης κρίσης που βιώνουμε - οι κοινωνίες καλούνται να ισχυροποιήσουν τους συνεκτικούς τους δεσμούς... για ν αντέξουν την λαίλαπα και ν αναδείξουν την κοινωνική αλληλεγγύη που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των μελών τους. Είναι η ώρα που πρέπει να υπερισχύσει το ΕΜΕΙΣ απέναντι στο ΕΓΩ.

Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, πρωτοπόρα όπως πάντα και στην ανάδειξη της κοινωνικής της αποστολής, διοργανώνει την 3η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο.

Πρέπει πάση θυσία η τράπεζα αίματος του συλλόγου να εμπλουτισθεί ώστε να μπορέσει ν ανταποκριθεί όταν της ζητηθεί. Μη σκεφτόμαστε την τράπεζα αίματος μόνον όταν την έχουμε ανάγκη. Πρέπει έγκαιρα να φροντίσουμε πρώτα να υπάρχει τράπεζα αίματος, ώστε στη συνέχεια να μπορούμε να την επικαλούμαστε για βοήθεια. ΟΛΟΙ λοιπόν για ΟΛΟΥΣ.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΦΙΛΩΝ
Δείτε τα στοιχεία της Ένωσης