15 Ιανουάριος 2013, 10:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:16

Ένα ποντιακό γλέντι με μεγάλη επιτυχία στην Νάουσα

  • Ένα ποντιακό γλέντι με μεγάλη επιτυχία στην Νάουσα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ποντιακό γλέντι του  Αθλητικού Συλλόγου Λευκαδίων το Σάββατο 5 Ιανουαρίου.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκαδίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στον ετήσιο χορό το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στο οικογενειακό κέντρο Παρθενώνας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές κ. Τσαβδαρίδης Λάζαρος, κ. Γιοβανόπουλος Κων/νος, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Καραμπατζός Αναστάσιος η Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Λευκαδίων κα Αλιτζανίδου - Τομπουλίδου Ζωγράφα ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας κ. Καραμελίδης Γεώργιος ο οποίος και τιμήθηκε από τον
σύλλογο μας για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας κ. Σεμερτζίδης Παναγιώτης και ο Πρόεδρος του Τ.Ο.Ε.Β. Αραπίτσης Νάουσας κ. Αδαμίδης Παύλος.Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους τα σωματεία του Αχιλλέα Νάουσας της Χαρίεσσας του Κοπανού και της Νάουσας καθώς και η Εύξεινος Λέσχη Κοπανού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Προέδρους των Πολιτιστικών Συλλόγων Λευκαδίων Τα Ανθέμια κ. Αλιτζανίδη Ηλία και Αγία Παρασκευή κ. Δημητρούση Νικόλαο καθώς και στους χορευτές των Συλλόγων που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου μας και πλαισίωσαν με τους χορούς τους την εκδήλωση μας. Θερμά ευχαρηστήρια και στους χορηγούς του συλλόγου για τα δώρα που προσέφεραν για την λαχειοφόρο αγορά του χορού μας.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Πηγή: eleytheriadhs.blogspot.gr

Gallery