14 Ιανουάριος 2013, 11:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:17

Βαρύτατος τραυματισμός χρυσοχόου από ληστές

  • Ληστές παριστάνουν τους ενοικιαστές και σκοτώνουν τα θύματα τους

Σε κρίσιμη  κατάσταση νοσηλεύεται στη μονάδα  εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου  Άρτας δίνοντας μάχη για τη  ζωή του, ο ιδιοκτήτης ενός  χρυσοχοείου της πόλης ο οποίος  δέχθηκε επίθεση από κακοποιούς  οι οποίοι τον τραυμάτισαν  βαρύτατα στο κεφάλι για να τον ληστέψουν.

Ο άτυχος  επιχειρηματίας είχε μόλις κλείσει  το κατάστημα που διατηρεί  στην Άρτα και κατευθυνόταν  προς το αυτοκίνητό του, όταν  οι άγνωστοι που φαίνεται ότι  παρακολουθούσαν τις κινήσεις  του όρμησαν ξαφνικά κατά πάνω  του και τον χτύπησαν ρίχνοντάς  τον στο έδαφος με χαμένες  τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, άρπαξαν ένα τσαντάκι που είχε  μαζί του, μέσα στο οποίο  είχε κοσμήματα άγνωστης αξίας  και εξαφανίστηκαν.

Τον τραυματισμένο  χρυσοχόο βρήκαν αιμόφυρτο περίοικοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Οι άνδρες της Ασφάλειας αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες που να μπορούν να δώσουν την περιγραφή των ληστών, αφού το θύμα ούτε καν τους είδε.

Στόχος δυο κουκουλοφόρων  κακοποιών έγινε λίγο πριν  από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου  ο φύλακας μιας ξενοδοχειακής μονάδας που βρίσκεται εκτός λειτουργίας στην Κω. Οι άγνωστοι δράστες τον εξουδετέρωσαν χτυπώντας τον αλύπητα και στη συνέχεια άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και διέφυγαν τρέχοντας. Το θύμα κατήγγειλε τη ληστεία στην Ασφάλεια Κω, άνδρες της οποίας αναζητούν τους ληστές.

Πηγή: protothema.gr