14 Ιανουάριος 2013, 10:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:17

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 14 - 20 Ιανουαρίου

  • Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 14 - 20 Ιανουαρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 14 - 20 Ιανουαρίου. Τι φέρνουν τ' άστρα για το κάθε ζώδιο στον έρωτα και τα επαγγελματικά.

Κριός
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με σταθερά βήμα βγαίνεις αυτή τη βδομάδα  από τον λάκκο που ήσουν τόσο καιρό και κάνεις πιο αισιόδοξες σκέψεις και με την καινούργια θετική  προσέγγιση ανεβαίνεις ενεργειακά περνάς σε άλλη συχνότητα και από  εκείνη την πιο υψηλή συχνότητα εμπνέεις καινούργια πρόσωπα και ολοκαίνουργιες καταστάσεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 18 του μήνα ενισχύει το θαυμασμό των γύρω σου στο πρόσωπό σου ενώ την ίδια μέρα ίσως σε επισκεφτεί και πάλι η καλή σου φίλη κυκλοθυμία. Η γαλήνη της καρδιάς είναι μια τέχνη και μια απόφαση. Σταμάτα να αρχίζεις όλες τις προτάσεις σου με ένα μεγάλο «δεν μπορώ» και ξεκίνησε από τις αλλαγές που είναι στο χέρι σου να κάνεις.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Την νέα εβδομάδα τα εργασιακά λουριά σφίγγουν που σημαίνει ότι τελείωσαν τα ψέματα. Όμως η πίεση φέρνει και ευκαιρίες. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 14 έως τις 18 του μήνα ευνοεί επαγγελματικές συζητήσεις, ενώ η όψη Ήλιου-Ερμή-Άρη στον Υδροχόο φέρνει ελπίδα και αισιοδοξία .Πρέπει να περάσεις στη δράση που σημαίνει σήκω από το κρεβάτι της  παραίτησης. Μην μένεις άλλο πίσω από καθαρή βαρεμάρα. Μια φορά Κριός, πάντα Κριός. Η εβδομάδα που έρχεται  σε κοιτάει με νόημα και σου λέει ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.

Ταύρος
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 20-1 με την επιρροή Ερμή και Ήλιου στον Υδροχόο, ο έρωτας σε κάνει και πάλι να πιστεύεις στο θαύμα του. Αισθάνεσαι συναισθηματικά καλά και αυτό δεν χρειάζεται να σου το πουν, φτάνει που το νιώθεις. Ναι, μετά από καιρό είναι και πάλι εδώ ο έρωτας που τόσο λαχταράς και αν δεν φοβηθείς  και δεν το βάλεις  στα  πόδια μπορείς να ελπίζεις ότι οι νύχτες σου θα ναι πολύ καλύτερες από τις μέρες σου. Η ευκαιρία της εβδομάδας είναι να αποδεχτείς την πρόκληση και να μην  ενεργοποιήσεις τις ταυρίσιες σου φοβίες που περιμένουν στη γωνία για να εμφανιστούν.Στις 19 του μήνα με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σου έρχεσαι στο προσκήνιο. Εκμεταλλεύσου το θετικά.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Αυτή τη βδομάδα οι επαγγελματικές συζητήσεις σου γίνονται πιο ενδιαφέρουσες και  έχεις να προτείνεις και λύσεις εκεί που μέχρι εχθές έβαζες ερωτηματικά. Με τον Άρη στον Υδροχόο μέχρι τις 20 του μήνα είναι φορές που νιώθεις σαν παλαιστής και η καθημερινότητα σου γίνεται ένα ρινγκ στο οποίο πασχίζεις να κρατηθείς όρθιος. Μπες στο στίβο της αποφασιστικότητας και με συνέπεια και ευθύνη αντιμετώπισε τυχόν δυσκολίες . Ο Ήλιος στον Αιγόκερω ως τις 19 του μήνα σε βοηθάει να θέσεις στόχους. Ό,τι ήταν να δεις το είδες και η εποχή της δράσης έχεις ξεκινήσει όσο και αν αρνείσαι να κουνηθείς. Ήρθε ο καιρός να πάρεις αυτό που σου αξίζει αρκεί να στρέψεις τα μάτια σου στην σωστή κατεύθυνση.

Δίδυμοι
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ζωή θέλει γενναιοδωρία κυρίως  στο συναίσθημα γιατί  κάτι σε έχει πιάσει και ότι δίνεις το δίνεις με το σταγονόμετρο. Το σύμπαν σου λέει δώσε για να λάβεις. Δώσε  για να σου γυρίσει πίσω πολλαπλασιασμένο.  Τη νέα εβδομάδα και συγκεκριμένα με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 19-1 αρχίζεις να σκέπτεσαι δημιουργικούς τρόπους για να κερδίσεις περισσότερα σ’ όλους τους τομείς. Πρόσεξε μόνο μην παρασυρθείς μέσα σε δρόμους που καίνε. Ψυχραιμία συμπαντικό αδέρφι. Σταμάτα  να προσκολλάσαι με νύχια και με δόντια στο παλιό μοντέλο και προσπάθησε να κάνεις μια νέα αρχή εκεί που σε καλοδέχονται και σε περιμένουν.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Δεν κουράστηκες να μην είσαι καλά και να δηλώνεις παντού πόσο πιεσμένος νιώθεις σε όλα τα επίπεδα; Δεν βαρέθηκες να υποδύεσαι το επαγγελματικό θύμα;  Αφού δεν σου πάει αυτή η κλάψα και δεν πείθεις άλλωστε. Είναι καιρός να πάρεις τα πάνω σου να πας με δυναμισμό και πίστη κατά πάνω στις καλές σου ιδέες. Ο Ερμής στον Αιγόκερω ως τις 18 του μήνα και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο από τις 18 έως τις 25-1 ευνοούν επαγγελματικές συζητήσεις και συναλλαγές. Κάνε  θετικές σκέψεις, θετικές δηλώσεις και ότι τέλος πάντων σε κρατάει «ψηλά». Μπορεί  το πορτοφόλι σου να κάνει το χαμόγελο σου να παγώνει και τα οικονομικά σου να σ αγχώνουν όσο ποτέ αλλά με το φόβο ποτέ κανένα πορτοφόλι δεν γέμισε.

Καρκίνος
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή τη βδομάδα τα γεγονότα θα τρέχουν και  συμβαίνουν σχεδόν ερήμην  σου. Εσύ τα ακολουθείς σχεδόν ιδρωμένος και με τη γλώσσα στο πάτωμα. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 18 του μήνα θα βρεις δύναμη  και μια μεγάλη καρδιά να χωρέσεις μέσα ακόμα και αυτούς που σε πλήγωσαν. Με τον είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου γεμίζεις με ανάγκη από το διαφορετικό και από αυτοπεποίθηση. Σχέσεις που νόσησαν τώρα βρίσκουν το δρόμο της ίασης .Ναι καιρός ήταν να χαμογελάσει και λίγο το χειλάκι σου. Αλλά μην ξανοίγεσαι πολύ ακόμα με το μαλακό.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Αυτή τη τρίτη εβδομάδα του χρόνου σου τα επαγγελματικά σου κλείνουν το μάτι. Με τον Άρη στον Υδροχόο έως τη 20 του μήνα διατήρησε την αισιοδοξία σου και μείνε στη χαρούμενη πλευρά της ζωής ακόμα αν η Σελήνη που θα εισέλθει στο ζώδιο του Κριού στις 16 του μήνα φέρει απαιτήσεις και πίεση. Για να  δεις  μεγαλύτερα έσοδα οφείλεις να μαζέψεις τα μυαλά σου και να διεκδικήσεις τα περισσότερα. Τώρα δηλαδή που οι ευκαιρίες γυρίζουν. Οι μέρες που ακολουθούν έχε κατά νου ότι είναι πολλά υποσχόμενες και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς.

Λέων
Αισθηματικές Προβλέψεις
Και αυτή την εβδομάδα η διάθεση σου θα συνεχίσει να έχει τα σκαμπανεβάσματα της. Εκεί που πας να αρχίσεις την κλάψα  ότι νιώθεις εξαπατημένος  ακόμα και από την ίδια τη ζωή κάτι όμορφο γίνεται και  είσαι σε διάθεση Nirvara και κάθε τι σου φαίνεται μαγικό. Οκ λοιπόν μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και πόσο μάλλον να κάνεις δηλώσεις. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω ως τις 18 του μήνα όλα τα θέματα καρδιάς που ενεργοποιεί η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω πέφτουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων του συναισθηματικού σου κόσμου και οι σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο με τον Ερμή, τον Άρη και τον Ήλιο να σχηματίζουν όψη στον Υδροχόο. Δηλαδή τώρα που το παρελθόν  μοιάζει πιο παρελθόν από ποτέ κοίταξε το καινούργιο σου ξεκίνημα να μυρίζει φρεσκάδα και όχι ναφθαλίνη.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Την τρίτη εβδομάδα του νέου χρόνου σου μπορεί να νιώθεις ότι πιέζεσαι να λάβεις αποφάσεις και ότι βγαίνεις από τη συνήθεια και από τη ρουτίνα σου. Όμως καιρό τώρα κάτι τέτοιο αποζητούσες για αυτό πρόσεχε αφενός τι εύχεσαι και μάθε να δέχεσαι με χαμόγελο τις προκλήσεις. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 18 του μήνα και μες το καταχείμωνο τα εργασιακά σου έχουν τη δυνατότητα να ανθοφορήσουν. Η επικοινωνία θα ευνοηθεί από τις 19-1 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου .Άνθρωποι κύρους σε  στηρίζουν να πάρεις κάποιες πολύ σοβαρές  αποφάσεις και να κάνεις μια δυναμική επανεκκίνηση στην καριέρα σου.

Παρθένος
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα τα ερωτικά σου βγαίνουν από τη μαρμίτα που έχουν πέσει εδώ και μέρες. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς στις 14/1 φέρνουν τον/την σύντροφο στο προσκήνιο, ενώ η καρδιά σου θα χτυπήσει σε έντονους ρυθμούς με τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα να δίνει τον παλμό. Επίσης, ήρθε η στιγμή να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να κάνεις μια ολική αναδόμηση. Ένα ρεκτιφιέ που θα σου επιστρέψει την σπαταλημένη -εδώ και εκεί- ερωτική ενέργειά σου. Οι σχέσεις θα συνεχίσουν να μοιάζουν σαν καρδιογράφημα και ο σφυγμός τους γίνεται και πάλι φυσιολογικός από τον Φεβρουάριο και μετά.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Στην οικονομική αιμορραγία αυτής της εβδομάδας βάλε ένα αιμοστατικό και βλέπουμε. Δεν μπορείς με μια κίνηση να διορθώσεις όλες τις κακοτεχνίες του χθες. Ο Δίας ανάδρομος στους Διδύμους δεν βοηθά στην επιδιόρθωση έτσι κι αλλιώς. Με τον Ήλιο και τον κυβερνήτη σου Ερμή να μπαίνουν στον Υδροχόο στις 19-1 έρχονται νέες ευκαιρίες  ενώ παράλληλα ξεκινά και μια καθημερινότητα αγώνας δρόμου. Φόρα το σωστό ζευγάρι μαλακά παπούτσια, άλλαξε ιδέες, όπως αλλάζει η εποχή. Τα οικονομικά σου θα σου χτυπούν κουδούνι κλήσης νοσοκόμας και θα χρειάζονται τονωτικές ενέσεις, μη το αγνοήσεις.

Ζυγός
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον έρωτα αυτή την τρίτη εβδομάδα του χρόνου θα έχεις αρκετές ευκαιρίες. Ακολούθησε την καρδιά σου και άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει εκεί που θέλει, ξέρει αυτό. Ο Ερμής εισερχόμενος στις 19-1 στον Υδροχόο, σαν ένα συμπαντικό χέρι θα χαϊδέψει τη σχέση σου με την οικογένεια. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου  στις 20 του μήνα έρχεται ανανέωση στις σχέσεις σου και μια αναδόμηση στον μέσα και έξω σου κόσμο. Ο Ήλιος αυτός σαν προβολέας θα φωτίσει τις ευκαιρίες για χαλάρωση που τόσο καιρό περιμένεις και η καθημερινότητα, αν το θελήσεις, μπορεί να χτυπά σε ξέφρενους ρυθμούς μιας και αυτός ο νέος Ήλιος προωθεί τη διασκέδαση και τη φυγή σε προορισμούς με βάρκα τον έρωτα.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Τη νέα εβδομάδα δεν έχεις κανένα λόγο να αγχώνεσαι και να κάνεις δυσάρεστες σκέψεις αφού θα έχεις και όρεξη και ενέργεια και θα μπορείς με άνεση και στυλ να προωθήσεις τα θέματά σου και να δεις τα πράγματα να παίρνουν τα πάνω τους. Ο Ερμής στον Αιγόκερω ως τις 18 του μήνα σε καθίζει και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όμως η διπλωματία σου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Η εκρηκτική Σελήνη στις 17 του μήνα θα έχει δύο όψεις: αυτή των εντάσεων και αυτή των ευκαιριών. Η πρώτη μη σε φοβίσει. Τη δεύτερη εκμεταλλεύσου τη.

Σκορπιός
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα, μια καλή λύση θα είναι να αρχίσεις να δουλεύεις πάνω στο κόνσεπτ «τι έχω στη ζωή μου» και μ’ αρέσει και όχι διαρκώς να κοιτάς αυτό που λείπει. Η Σελήνη στους Ιχθείς στις 14-1 σε φέρνει κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα ενώ η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο στις 20-1 φέρνει σε πρώτο πλάνο τα θέματα οικογένειας που ζητούν λίγη από τη προσοχή σου. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσεις να κάνεις ένα πέρασμα από τη σάλα του ερωτισμού, εκεί πέρα κάποιος που ούτε το φανταζόσουν σε περιμένει να ταξιδέψετε στις ανάλαφρες μέρες της έξαψης.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Τη νέα εβδομάδα πολλά πράγματα που είχαν σκαλώσει τώρα προχωρούν και να μπαίνουν σχεδόν μαγικά στο κουτάκι τους αλλά και πάλι δεν είσαι ικανοποιημένος/νη και, κυρίως, μπορείς να σταματήσεις τη μιζερολαγνεία. Στις 15, 18 και 20 του μήνα ευνοούνται ιδιαιτέρως τα εργασιακά θέματα που καιρό σε απασχολούν. Μη ξεχνάς ότι ο Πλούτωνας στο κυβερνήτη σου Αιγόκερω συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και μέχρι το τέλος του μήνα θα θέσει τις βάσεις για αλλαγές στη καθημερινότητα σου που θα είναι ορατές σε βάθος χρόνου ενώ ο Άρης στον Υδροχόο έως τις 20 του μήνα γεμίζει την καθημερινότητά σου υποχρεώσεις. Συνέχισε να κολυμπάς για να φτάσεις στο νησί που σε περιμένει απέναντι.

Τοξότης
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 16-1,Αφροδίτη και Πλούτωνας φέρνουν στην επιφάνεια του εσω-κόσμου σου έντονα συναισθήματα και ανομολόγητους πόθους. Ναι, πράγματι, το τελευταίο διάστημα τα πράγματα είναι κάπως άβολα στα αισθηματικά σου και αυτό το διάστημα κρατάει καιρό, όμως από το να γκρινιάζεις συνέχεια, γιατί δεν κάνεις κάτι να αλλάξεις την πραγματικότητα αυτή; Δεν χρειάζεται να κοιτάς τι έγινε χθες αλλά τι μπορείς να κάνεις από εδώ και πέρα. Προσγειώσου στο παρόν, συνδέσου με τις πραγματικές σου ανάγκες και θα ‘σαι στον σωστό δρόμο. Στον δρόμο της καρδιάς σου. Η επικοινωνία δέχεται τονωτικές ενώσεις με τον Ήλιο να ενώνεται με τον Ερμή και τον Άρη στον Υδροχόο στις 19-1.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Εκμεταλλεύσου τις επαγγελματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται, ιδιαιτέρως προς το τέλος της εβδομάδας. Οι υποχρεώσεις θα εξακολουθήσουν να είναι ποικίλες λόγω του Άρη που θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον Υδροχόο ως τις 20 του μήνα αλλά εσύ με τον τοξοτίσιο σου τρόπο,θα ανταποκριθείς. Ό,τι πέρασε πέρασε, κι ό,τι θα έρθει είναι στο χέρι σου να είναι καλύτερο. Αρκεί να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να μη χτυπάς πάντα στο ίδιο τζάμι, σαν τη μύγα που δεν μπορεί να πιστέψει ότι κάτι τόσο αόρατο είναι και τόσο αδιαπέραστο. Μάθε από τα παθήματά σου και μπες στο καινούργιο με την αισιοδοξία.

Αιγόκερως
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου για ακόμα μια φορά τρέχει ξυπόλητος και χωρίς λουρί. Έχεις ανάγκη αυτή την ελευθερία αλλά πρόσεξε  μην η τάση για υπερβολή, σε βάλει σε μπελάδες. Θα ήταν καλύτερα να συγκεντρωθείς στο κυρίως γλυκό για να μην σου βγει ξινός όλος ο «μυστικός» δείπνος. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν θα λείψουν γύρω στις 17 του μήνα.Η  Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 18 του μήνα μπορεί να σου επιτρέψει να ανοίξεις τα πανιά σου για καλύτερες μέρες και νύχτες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα  αλλά μπορεί να σου κάνει και κανένα επικίνδυνο κόλπο και  από τα ψηλά να βρεθείς στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα. Με μια φράση παίξε μπάλα αλλά παίξε προσεκτικά.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου αυτή τη βδομάδα έρχονται σε νέα βελτιωμένη έκδοση. Σαν  το σύμπαν να σου δίνει χείρα βοήθειας και σε γεμίζει αισιοδοξία. Ο  Δίας σε ευνοεί αλλά παραγεμίζει με αέρα τα φτερά σου στα όρια της υπερβολής. Η εβδομάδα προωθεί επαγγελματικά ξεκινήματα. Η δυναμική Σελήνη στο Κριό στις 18 του μήνα είναι σαν ιδανική εκκίνηση. Τα πράγματα που είχαν σκαλώσει σιγά σιγά ξεσκαλώνουν και με επιμονή βελτιώνεις και τα οικονομικά σου με τον είσοδο Ήλιου και Ερμή στον Υδροχόο. Πρόσεξε μόνο την διαχείριση. Μην χάσεις πάλι το μέτρο και αρχίσεις τις αψυχολόγητες σπατάλες.

Υδροχόος
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή η τρίτη εβδομάδα του χρόνου σου κλείνει το μάτι και σε βάζει με το έτσι θέλω να πάρεις σοβαρές αποφάσεις στα αισθηματικά σου. Γύρω στις 17 του μήνα η συναισθηματική σου ζωή έχει τη δυναμική να βιώσει καθοριστικές στιγμές για τη συνέχεια της πορείας της αυτό το μήνα. Μπορεί να νιώθεις ότι κάποιες φορές πιέζεσαι να λάβεις εδώ-και-τώρα αποφάσεις, όμως κάτι τέτοιο δεν αποζητούσες;  Γι'αυτό πρόσεχε ,αφενός, τι εύχεσαι και μάθε να δέχεσαι με χαμόγελο τις προκλήσεις. Από τις 18 του μήνα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω εμφανίζονται δισταγμοί να προσεγγίσεις πρόσωπα που σε αγαπούν. Μπροστά στο δισταγμό σου, όμως, μη ξεχνάς το σημαντικότερο: αυτά τα άτομα σε αγαπούν.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Συγκεντρώσου και μην παρασύρεσαι από αυτά που θεωρητικά μπορείς να κάνεις αλλά από εκείνα τελικά που είσαι σε θέση να κάνεις. Δηλαδή μην υπόσχεσαι λαγούς με πετραχήλια και τελικά κάνεις μια τρύπα στο νερό. Στις 18 του μήνα καλείσαι να προσέξεις περισσότερο τα έπεα πτερόεντά σου για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις. Η ευκαιρία της εβδομάδας είναι να είσαι αποτελεσματικός με ό,τι δεσμευτείς να κάνεις και να μην βάλεις καθόλου σάλτσα για να νοστιμέψεις τα πράγματα. Σελήνη και Ουρανός στις 16 του μήνα σου δίνουν ένα καλό σπρώξιμο να κάνεις συζητήσεις και επαφές, ενώ φέρνουν και ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα έχουν τη δυναμική να σου φανούν χρήσιμες.

Ιχθείς
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα ο έρωτας σε κάνει και πάλι να πιστεύεις στο θαύμα του. Η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται κατακόρυφα με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς στις 14-1. Μετά από καιρό είναι και πάλι εδώ αυτός ο μικρός φτερωτός θεός που στο πίσω μέρος της φαντασίας σου πάντα υπάρχει και αν δεν φοβηθείς  και δεν το βάλεις  στα  πόδια μπορείς να ελπίζεις ότι οι νύχτες σου θα ναι πολύ καλύτερες από τις μέρες σου. Η ευκαιρία της εβδομάδας είναι να αποδεχτείς την πρόκληση και να μην βάλεις στην πρίζα τις υδάτινες φοβίες σου. Η Σελήνη στον Κριό στις 16-1 σου δίνει το σωσίβιο της αντοχής.
 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Αυτή τη βδομάδα οι επαγγελματικές συζητήσεις σου γίνονται πιο ενδιαφέρουσες και  έχεις να προτείνεις και λύσεις εκεί που μέχρι εχθές έβαζες ερωτηματικά. Το παρασκήνιο δεν θα λείπει με την είσοδο Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο στις 19-1.Και ενώ νιώθεις κάποιες στιγμές σαν τον γδαρμένο που του έριξαν και πάνω του ένα κουβά οινόπνευμα ,έχεις αρχίσεις να βλέπεις τις δυσκολίες σαν προκλήσεις και αλλάζεις κάπως την οπτική σου που σημαίνει ότι  γίνεσαι πιο αισιόδοξος  και έτοιμος να οδηγήσεις τους στόχους σου σε δρόμους πιο ασφαλής και σίγουρους. Εύγε συμπαντικό αδέρφι. Συνέχισε έτσι.

Πηγή: astrologos.gr